Fiscale geschriften 33 - Bedrijfsopvolging en aanmerkelijk belang

Fiscale geschriften 33 - Bedrijfsopvolging en aanmerkelijk belang - J.A.G. van Es | Tiliboo-afrobeat.com

... geschriften 33 - Bedrijfsopvolging en aanmerkelijk belang 1e druk is een boek van J ... Bureau ISBN - E.P. Hageman ... .A.G. van Es uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012393126 Bedrijfsopvolging is in het midden- en kleinbedrijf een belangrijk fenomeen: iedere ondernemer krijgt er op enig moment mee te maken. In dit boek wordt ingegaan op Fiscale geschriften 33 - Bedrijfsopvolging en aanmerkelijk belang 1e druk is een boek van J.A.G. van Es uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012393126. Bedrijfsopvolging is ... Fiscale geschriften 33 - Bedrijfsopvolging en aanmerkelijk ... ... .A.G. van Es uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012393126. Bedrijfsopvolging is in het midden- en kleinbedrijf een belangrijk fenomeen: iedere Fiscale geschriften 33 - Bedrijfsopvolging en aanmerkelijk belang 1e druk is een boek van J.A.G. van Es uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012393126 Bedrijfsopvolging is in het midden- en kleinbedrijf een belangrijk fenomeen: iedereondernemer kri...

INFORMATIE

AUTEUR
J.A.G. van Es
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fiscale geschriften 33 - Bedrijfsopvolging en aanmerkelijk belang.pdf

OMSCHRIJVING

Fiscale geschriften 33 - Bedrijfsopvolging en aanmerkelijk belang 1e druk is een boek van J.A.G. van Es uitgegeven bij Sdu Uitgevers. ISBN 9789012393126 Bedrijfsopvolging is in het midden- en kleinbedrijf een belangrijk fenomeen: iedereondernemer krijgt er op enig moment mee te maken. In dit boek wordt ingegaan opeen onderdeel van de bedrijfsopvolging, te weten de fi scale aspecten. Bovendien is hetbeperkt tot de ondernemer die onderneemt door middel van een kapitaalvennootschapofwel de aanmerkelijkbelanghouder. Aan de orde komen inkomstenbelasting-, schenkenerfbelastingaspecten. Op diverse plaatsen wordt tevens aandacht geschonken aancivielrechtelijke aspecten.Aan het boek heeft een aantal auteurs meegewerkt: mr. J.A.G. van Es is werkzaam bij hetMinisterie van Financi n. Hij was voorheen werkzaam bij Deloitte Belastingadviseurs.De andere auteurs - E.P. Hageman LL.M., mr. R.L.M.C. Janssen, mr. M.C.J.G. Kathmannen mr. W.R. Kooiman, alsmede de redacteur, prof.dr. P. Kavelaars - zijn verbonden aanDeloitte Belastingadviseurs.

Wil je het boek lezen?Fiscale geschriften 33 - Bedrijfsopvolging en aanmerkelijk belang in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.A.G. van Es. Lezen Fiscale geschriften 33 - Bedrijfsopvolging en aanmerkelijk belang Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN