Encyclopedisch woordenboek van de psychologie

Encyclopedisch woordenboek van de psychologie - Piet van der Ploeg | Tiliboo-afrobeat.com

...opedisch woordenboek van de psychologie 1e druk is een boek van Piet van der Ploeg uitgegeven bij Garant ... Encyclopedisch woordenboek van de psychologie - P. van der ... ... . ISBN 9789044118483 Dit encyclopedisch woordenboek is uniek voor het Nederlands taalgebied. Met ruim 4500 woorden, termen, begrippen en namen uit alle onderdelen van de psychologie is dit naslagwerk het meest uitgewerkte in zijn soort. Encyclopedisch Woordenboek van de Psychologie. Auteur: Piet van der Ploeg Aantal pagina's: 605 Speciale bijlage: Boek (bèta versie 2 de druk) in MS Access te downloaden met ruim 700 extra woorden, begrippen en namen als in het boek. Prijs: € 49,50 * ( € 4,25 verzendkosten binnen Nederland) * uitsluitend bij CCGT te Zoetermeer Toe ... Studers | Encyclopedisch woordenboek van de psychologie ... ... . Prijs: € 49,50 * ( € 4,25 verzendkosten binnen Nederland) * uitsluitend bij CCGT te Zoetermeer Toelichting. Dit Encyclopedisch Woordenboek van de ... Dit encyclopedisch woordenboek is uniek voor het Nederlandse taalgeb...

INFORMATIE

AUTEUR
Piet van der Ploeg
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Encyclopedisch woordenboek van de psychologie.pdf

OMSCHRIJVING

Encyclopedisch woordenboek van de psychologie 1e druk is een boek van Piet van der Ploeg uitgegeven bij Garant. ISBN 9789044118483 Dit encyclopedisch woordenboek is uniek voor het Nederlands taalgebied. Met ruim 4500 woorden, termen, begrippen en namen uit alle onderdelen van de psychologie is dit naslagwerk het meest uitgewerkte in zijn soort. Daarnaast zijn meer dan 140 biografie n opgenomen van personen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de ontwikkeling van de psychologie. Het vakgebied van de psychologie is immens uitgebreid. Daarom is een zorgvuldige keuze gemaakt. Ze is enerzijds ingegeven door het feit dat klassieke woorden en begrippen zoals uit de attributietheorie n, leer- en geheugentheorie n, de psychoanalyse en andere bekende psychologische theorie n nog altijd van groot belang zijn. Anderzijds zijn vele woorden en begrippen, zoals ME, SOA, AIDS, ADHD, Dementie enz., opgenomen waar ook het brede publiek steeds meer mee te maken krijgt. Het woordenboek gaat zoveel mogelijk uit van empirisch wetenschappelijke benaderingen binnen de psychologie. Verder is onderzocht welke woorden in de psychologie de laatste tien jaar actueel zijn geworden. Er is ook terdege rekening gehouden met het grote belang van de DSM-IV classificatie in de klinische psychologie, van motivatietheorie n en de actualiteit van woorden uit de cognitieve psychologie, neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie en GZ-psychologie. Dit woordenboek is bestemd voor wie beroepsmatig met psychologie te maken heeft zoals psychologen, psychotherapeuten, psychiatrisch verpleegkundigen en andere werknemers.

Wil je het boek lezen?Encyclopedisch woordenboek van de psychologie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet van der Ploeg. Lezen Encyclopedisch woordenboek van de psychologie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN