De weerspiegelingen van een te vroeg geboren bijzondere tweeling

De weerspiegelingen van een te vroeg geboren bijzondere tweeling - Birgitta van der Pol | Tiliboo-afrobeat.com

...spiegelingen van een te vroeg geboren bijzondere tweeling (Paperback) ... Bijzonder: vrouw bevalt twee keer in één jaar van tweeling ... . Het is nu bijna 10 jaar later als we besluiten om dit boekje uit te... De weerspiegelingen van een te vroeg geboren bijzondere tweeling. Het is nu bijna 10 jaar later als we besluiten om dit boekje uit te brengen. Het... Het is nu bijna 10 jaar later als we besluiten om dit boekje uit te brengen. Het boekje gaat over alles wat wij hebben meegemaakt van voor de zwangerschap tot en met het moment dat onze tweeling met 26 en 28 weken veel te vroeg werd geboren. Geschreven zowel vanuit mijn eigen gevoel als die van mijn man. Dit ... De weerspiegelingen van een te vroeg geboren bijzondere ... ... . Geschreven zowel vanuit mijn eigen gevoel als die van mijn man. Dit boekje is waargebeurd en mede gebaseerd op een dagboek dat zowel door mij als door de ... De weerspiegelingen van een te vroeg geboren bijzondere tweeling: 't kan verkeren: Amazon.es: Pol, Birgitta van d...

INFORMATIE

AUTEUR
Birgitta van der Pol
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De weerspiegelingen van een te vroeg geboren bijzondere tweeling.pdf

OMSCHRIJVING

Het is nu bijna 10 jaar later als we besluiten om dit boekje uit te brengen. Het boekje gaat over alles wat wij hebben meegemaakt van voor de zwangerschap tot en met het moment dat onze tweeling met 26 en 28 weken veel te vroeg werd geboren. Geschreven zowel vanuit mijn eigen gevoel als die van mijn man. Dit boekje is waargebeurd en mede gebaseerd op een dagboek dat zowel door mij als door de verpleegkundigen in het ziekenhuis is bijgehouden. Mijn man hield familie en vrienden op de hoogte via email en ook deze zijn verwerkt in dit boek. Het geeft een goed beeld van wat er allemaal gebeurd is en waar je als ouders allemaal mee te maken kunt krijgen als je een veel te vroeg geboren kind of kinderen krijgt. Hoe het onze kinderen vergaat in de jaren erna en met welke problemen je wordt geconfronteerd, maar ook met de fijne dingen die je meemaakt. Een vroeggeboorte brengt veel emoties en spanningen met zich mee, maar als de kinderen het toch goed maken ben je blij dat ze er nog zijn.

Wil je het boek lezen?De weerspiegelingen van een te vroeg geboren bijzondere tweeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Birgitta van der Pol. Lezen De weerspiegelingen van een te vroeg geboren bijzondere tweeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN