De jacht op buitenlands vermogen

De jacht op buitenlands vermogen - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ht op buitenlands vermogen haakt prachtig in op de actualiteit ... De jacht op buitenlands vermogen ... . Er worden op dit moment namelijk steeds meer maatregelen getroffen om belastingontwijking en -ontduiking krachtig tegen te gaan. Een voorbeeld daarvan zijn de toegenomen mogelijkheden voor internationale gegevensuitwisseling. De jacht op buitenlands vermogen 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013146370 De jacht op buitenlands vermogen haakt prachtig in op de actualiteit. Er worden op dit moment namelijk steeds meer maatregelen get ... bol.com | Fiscaal actueel - De jacht op buitenlands ... ... . Er worden op dit moment namelijk steeds meer maatregelen getroffen om belastingontwijking en -ontduiking krachtig tegen te gaan. De jacht op buitenlands vermogen 2.0: het vestigingsplaatsonderzoek. Posted on 25 maart 2019 by Woody Jansen de Lannoy. Inleiding. Wie kent ze niet, de verhalen over de in Nederland gevestigde brievenbusmaatschappijen waar naar verluidt jaarlijks miljoenen euro...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De jacht op buitenlands vermogen.pdf

OMSCHRIJVING

De jacht op buitenlands vermogen 1e druk is een boek uitgegeven bij Wolters Kluwer Nederland B.V.. ISBN 9789013146370 De jacht op buitenlands vermogen haakt prachtig in op de actualiteit. Er worden op dit moment namelijk steeds meer maatregelen getroffen om belastingontwijking en -ontduiking krachtig tegen te gaan. Een voorbeeld daarvan zijn de toegenomen mogelijkheden voor internationale gegevensuitwisseling. Maar ook de introductie van het UBO-register, de vierde anti-witwasregeling en het afschaffen van de inkeerregeling maken dit duidelijk. Veel burgers kozen inmiddels eieren voor hun geld, door hun buitenlands vermogen #uit eigen beweging# te melden. De intensievere aanpak van de Belastingdienst leidde ook tot veel nieuwe rechtspraak. De hieruit voortgekomen jurisprudentie wordt in dit 26e deel in de serie Fiscaal Actueel thematisch besproken. Met behulp van praktijkvoorbeelden krijgt u duidelijk inzicht in: · de juridische vraagstukken die er kunnen spelen; · de manier waarop u discussies over buitenlands vermogen kunt aanpakken. Van bankrekeningen tot complexe structuren Anke Feenstra en Angelique Perdaems (auteurs van deze uitgave) begeleidden in de afgelopen jaren vele procedures; van bankrekeningen tot complexe structuren. In deze uitgave ontleden zij de vele juridische vraagstukken die hierbij om de hoek komen kijken én zij blikken vooruit. Een handige uitgave wanneer u als accountant, belastingadviseur of vermogensbeheerder vanuit uw praktijk te maken heeft met buitenlands vermogen.

Wil je het boek lezen?De jacht op buitenlands vermogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen De jacht op buitenlands vermogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN