Brandverloop

Brandverloop - Karel Lambert | Tiliboo-afrobeat.com

...erloop (Paperback). Elke bevelvoerder zou "de brand moeten kunnen lezen" ... PDF Onder geventileerde branden nader bekeken ... . Daar is kennis voor nodig. Kennis van wat een brand eigenlijk is... geventileerde brandverloop getoond. Eigenlijk weten we niet met 100% zekerheid waar het FC/VC punt zich bevindt in dit type brandverloop. Het zit ergens in de flashoverfase maar het is niet duidelijk waar het zich exact bevindt. Sommige experts stellen dat het FC/VC punt zelf nog vroeger kan liggen, net voor de start van flashover. Zij In het boek Brandverloop: technisch bekeken, tactisch toegepast be ... PDF Onder geventileerde branden nader bekeken ... . Zij In het boek Brandverloop: technisch bekeken, tactisch toegepast behandelt Karel Lambert, brandweerinstructeur in België, in de eerste drie hoofdstukken alle aspecten van brandverloop, brandfysica en brandbestrijding die elke bevelvoerder als geestelijke bag...

INFORMATIE

AUTEUR
Karel Lambert
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Brandverloop.pdf

OMSCHRIJVING

Elke bevelvoerder zou "de brand moeten kunnen lezen". Daar is kennis voor nodig. Kennis van wat een brand eigenlijk is (brandfysica). Kennis van hoe een brand zich normaal gedraagt en hoe, wanneer en waarom een brand zich niet normaal gedraagt enzich ontwikkelt tot een levensbedreigend fenomeen (brandgedrag). En kennis van hoe een brand het best bestreden kan worden (straalpijptechnieken). Maar ook kennis van hoe je herkent in welke fase een brand zich bevindt (het GO-RSTV model). In dit boek behandelt Karel Lambert, brandweerinstructeur in België, in de eerste drie hoofdstukken alle aspecten van brandverloop, brandfysica en brandbestrijding die elke bevelvoerder als geestelijke bagage moet hebben om er een doelgerichte, doelmatige en veilige inzetstrategie bij binnenbrand op te kunnen baseren. Siemco Baaij, bevelvoerder in Utrecht, behandelt in het vierde en laatste deel het GO-RSTV model: het internationale model (oorspronkelijk 2001, maar steeds in ontwikkeling) om bij de verkenning aan de hand van signalen uit een brand, uitspraken te kunnen doen over het stadium waarin de brandontwikkeling zich bevindt, en voorspellende uitspraken te kunnen doen over de verdere ontwikkeling van die brand.

Wil je het boek lezen?Brandverloop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karel Lambert. Lezen Brandverloop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN