Bijbelse geschiedenis in woord en beeld 9 Op weg naar de toekomst

Bijbelse geschiedenis in woord en beeld 9 Op weg naar de toekomst - Reinier Sonneveld | Tiliboo-afrobeat.com

...e geschiedenis in woord en beeld 9 Op weg naar de toe ... bvib - HOLYHOME.NL ... . Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen rotterdam. Op weg naar de toekomst DEEL 9 van Bijbelse Geschiedenis in Woord en Beeld gaat over het ontstaan van de kerk. Jezus is er niet meer. Beter gezegd, hij is er nog wel, maar niet hier. De jonge kerk probeert zich ondanks vervolgingen staande te houden en tegen de verdrukking in groeit zij als kool. De Bijbel in woord en beeld. 10 delen.. De hele Bij ... Geschiedenis; Bijbelse geschiedenis in woord en beeld - 10 ... ... . De Bijbel in woord en beeld. 10 delen.. De hele Bijbelse geschiedenis naverteld409 verhalen, 1000 illustraties, themaregister, geografische... Bijbelse geschiedenis in woord en beeld 10 Het ontstaan van de bijbel (Hardcover). Deel 10 gaat over het ontst...

INFORMATIE

AUTEUR
Reinier Sonneveld
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Bijbelse geschiedenis in woord en beeld 9 Op weg naar de toekomst.pdf

OMSCHRIJVING

Op weg naar de toekomstDEEL 9 van Bijbelse Geschiedenis in Woord en Beeld gaat over het ontstaan van de kerk. Jezus is er niet meer. Beter gezegd, hij is er nog wel, maar niet hier. De jonge kerk probeert zich ondanks vervolgingen staande te houden en tegen de verdrukking in groeit zij als kool. Trouwe vrienden van Jezus, Petrus, Jakobus en Johannes spelen daarin een belangrijke rol. Dan komt aartsvijand Saulus tot geloof. Saulus wordt Paulus en hij ontpopt zich als de eerste denker van het christendom. Zijn brieven komen op ons vaak nogal star en belerend over. Maar als we beter kijken, blijkt Paulus best een sympathieke man te zijn. En razend enthousiast over de blijde boodschap. Het Nieuwe Testament eindigt met Openbaring, een intrigerend boek over wat in bijbelse termen de eindtijd heet. Want hoe zal het met de geschiedenis van hemel en aarde verdergaan? Kent die een einde? En hoe dan?

Wil je het boek lezen?Bijbelse geschiedenis in woord en beeld 9 Op weg naar de toekomst in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Reinier Sonneveld. Lezen Bijbelse geschiedenis in woord en beeld 9 Op weg naar de toekomst Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN