Basisboek jeugdgezondheidszorg

Basisboek jeugdgezondheidszorg - Remy A. HiraSing | Tiliboo-afrobeat.com

...oek Jeugdgezondheidszorg 2e druk is een boek van Remy A ... Nederlands Centrum Jeugdgezondheid | Jeugdgezondheidszorg ... . HiraSing uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036813754 De jeugdgezondheidszorg (JGZ) draagt al meer dan honderd jaar bij aan de gezondheid van alle kinderen in Nederland. Dit Basisboek jeugdgezondheidszorg is het eerste naslagwerk, waarin doelmatige en andere voor de public health van belang zijnde programma's beschreven zijn. Hierbij is uitgegaan van de onderwijsleerdoelen aan de medische opleiding. Koop Basisboek jeugdgezondheidszorg van HiraSing, Rem ... Bureau ISBN - Basisboek jeugdgezondheidszorg ... . Koop Basisboek jeugdgezondheidszorg van HiraSing, Remy A. Leerdam, Frank J.M. van met ISBN 9789036813754. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Het basisboek is nuttig voor alle werkers in de ketenzorg, zoals huisartsen, kinderartsen, medewe...

INFORMATIE

AUTEUR
Remy A. HiraSing
DIMENSIE
6,9 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek jeugdgezondheidszorg.pdf

OMSCHRIJVING

Basisboek Jeugdgezondheidszorg 2e druk is een boek van Remy A. HiraSing uitgegeven bij Bohn Stafleu van Loghum. ISBN 9789036813754 De jeugdgezondheidszorg (JGZ) draagt al meer dan honderd jaar bij aan de gezondheid van alle kinderen in Nederland. Doel van de JGZ is het bevorderen, beschermen en bewaken van de gezonde en veilige ontwikkeling van kinderen. Het succes van de JGZ berust vooral op een actief aanbod. Kinderen en hun ouders worden op vaste momenten opgeroepen voor een onderzoek. Dit Basisboek jeugdgezondheidszorg is het eerste naslagwerk, waarin doelmatige en andere voor de public health van belang zijnde programma's beschreven zijn. Hierbij is uitgegaan van de onderwijsleerdoelen aan de medische opleiding. Dit boek is bestemd voor studenten geneeskunde en gezondheidswetenschappen en artsen die worden opgeleid tot jeugdarts, en voor degenen die werkzaam zijn in de JGZ. Het basisboek is nuttig voor alle werkers in de ketenzorg, zoals huisartsen, kinderartsen, medewerkers van bureau Jeugdzorg en (jeugd-)GGZ-medewerkers. Remy A. HiraSing, kinder-en jeugdarts, is de eerste hoogleraar jeugdgezondheidszorg in Nederland. Sinds 2000 werkt hij als hoogleraar JGZ aan het VU medisch centrum, afdeling Sociale Geneeskunde/EMGO+. Frank J.M. Leerdam, jeugdarts, was universitair docent aan het VU medisch centrum en heeft ervaring in de JGZ, het onderzoek, onderwijs en toezicht.

Wil je het boek lezen?Basisboek jeugdgezondheidszorg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Remy A. HiraSing. Lezen Basisboek jeugdgezondheidszorg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN