Arbeidsrecht in synergie met HRM

Arbeidsrecht in synergie met HRM - Twan Kersten | Tiliboo-afrobeat.com

...recht in synergie met HRM (Hardcover). Juristen en HRM-managers zijn van nature tot elkaar veroordeeld, omdat zij vrijwel steeds moeten ... Arbeidsrecht voor HR-management ... ... samenvatting arbeidsrecht in synergie met hrm hoofdstuk 11.1 definitie van disfunctioneren: een medewerker disfunctioneert als hij in onvoldoende mate Vergelijken - Arbeidsrecht in synergie met Hrm (t.b.m. Kersten) ISBN: 9789081681032 - Juristen en HRM-managers zijn van nature tot elkaar veroordeeld, omdat zij vrijwel steeds moeten samenwerken. Niettemin spreken zij vaak elkaars taal niet. Dat is… Twan Kersten is een geweldige auteur. Download en lees het boek Arbeidsrecht ... Arbeidsrecht in synergie met HRM: Amazon.co.uk: T.B.M ... ... . Niettemin spreken zij vaak elkaars taal niet. Dat is… Twan Kersten is een geweldige auteur. Download en lees het boek Arbeidsrecht in synergie met HRM op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt Arbeidsrecht in syne...

INFORMATIE

AUTEUR
Twan Kersten
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Arbeidsrecht in synergie met HRM.pdf

OMSCHRIJVING

Juristen en HRM-managers zijn van nature tot elkaar veroordeeld, omdat zij vrijwel steeds moeten samenwerken. Niettemin spreken zij vaak elkaars taal niet. Dat is betreurenswaardig, omdat de beroepen complementair zouden kunnen zijn. Zo kan een professionele HRM-afdeling tegenwoordig niet meer zonder een goede juridische basis. Andersom hebben juristen baat bij constructief overleg met de HRM-manager van een onderneming. Het is vanuit de behoefte beide disciplines te combineren dat dit boek geschreven is.In dit boek worden belangrijke begrippen en uitgangspunten van het arbeidsrechtrecht behandeld. Ook wordt stilgestaan bij belangrijke uitgangspunten van het recht in zijn algemeenheid. Daarnaast wordt nader ingegaan op begrippen uit het civiele recht, die voor een beter begrip van het arbeidsrecht moeten zorgen.Dit boek is (vooral) gericht op hbo-studenten, maar is ook voor juristen een welkome aanvulling. Daarnaast is het uitermate geschikt voor operationeel leidinggevenden of voor medewerkers van human resources-afdelingen, accountantskantoren en andere organisaties waar dagelijks vraagstukken vanuit de civiele arbeidsrechtelijke praktijk aan de orde komen.

Wil je het boek lezen?Arbeidsrecht in synergie met HRM in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Twan Kersten. Lezen Arbeidsrecht in synergie met HRM Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN