Ziekenhuizen beter maken

Ziekenhuizen beter maken - Jan Christiaan Huysman | Tiliboo-afrobeat.com

...uizen beter maken is geschreven door Jan Christiaan Huysman die als Programmamanager vier ziekenhuizen begeleidde bij ZIS-EPD trajecten ... OVV: ziekenhuizen niet goed voorbereid op ict-storingen ... ... . Daarvoor was hij interimmanager, o.a. op Schiphol en in de thuiszorg en werkzaam bij IBM als managing consultant voor transport & logistiek. Ziekenhuizen beter maken neemt u mee in de strategie, voor- bereiding, uitvoering en borging van deze megaprogramma's zodat u als opdrachtgever, programmamanager of adviseur weet waar u aan begint. Het EPD maakt de medische zorg en coördinatie veiliger en efficiënter. Ziekenhuizen beter maken neemt u mee in de strategie, voorbe ... bol.com | Ziekenhuizen beter maken (ebook), Jan Christiaan ... ... . Het EPD maakt de medische zorg en coördinatie veiliger en efficiënter. Ziekenhuizen beter maken neemt u mee in de strategie, voorbereiding, uitvoering en borging van deze omvangrijke projecten, zodat u als opdrachtgever, programmamanager of adviseur weet waaraan u begint. Ziekenhuizen beter maken is geschreven...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Christiaan Huysman
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Ziekenhuizen beter maken.pdf

OMSCHRIJVING

Nederlandse ziekenhuizen investeren jaarlijks circa anderhalf miljard euro in het Elektronisch Patiënten Dossier en ziekenhuis informatiesystemen. Volgens velen zijn dit de meest complexe en risicovolle trajecten die een medisch centrum aan kan gaan. Het gaat dan ook wel eens mis.Ziekenhuizen beter maken neemt u mee in de strategie, voor- bereiding, uitvoering en borging van deze megaprogramma's zodat u als opdrachtgever, programmamanager of adviseur weet waar u aan begint.Het EPD maakt de medische zorg en coördinatie veiliger en efficiënter. We staan aan de vooravond van een EPD waar de patiënt zelf aan meedoet, medische gegevens inziet, aanvult en daardoor meer verantwoordelijkheid voor zijn behandeling en gezondheid neemt. Dat is de grotere betekenis van het Elektronisch Patiënten Dossier. Een digitale, gestandaardiseerde medische status voor de patiënt en alle betrokken zorgverleners in de keten. Dit zal nog enige tijd duren, maar ziekenhuizen kunnen zich hierop voorbereiden en het initiatief nemen om specialist, patiënt en huisarts te verbinden rond de gecoördineerde uitvoering van de zorg.Ziekenhuizen beter geeft de lezer een compleet overzicht van de voorbereiding, fasering en aanpak van het ZIS-EPD programma. Belangrijke onderdelen als projectmanagement, veranderkunde, ICT essenties en de ZIS-EPD architectuur worden gedetailleerd uiteengezet. Het boek opent met het ziekenhuis als bedrijfsverzamelgebouw, het thema patiënt veiligheid en het concept van de geoliede machine. Het gaat in op zorginnovatie met o.m. Ehealth en Personal Health Records.Ziekenhuizen beter maken is geschreven door Jan Christiaan Huysman die als Programmamanager vier ziekenhuizen begeleidde bij ZIS-EPD trajecten. Daarvoor was hij interimmanager, o.a. op Schiphol en in de thuiszorg en werkzaam bij IBM als managing consultant voor transport & logistiek. Hij studeerde logistiek management in Tilburg.

Wil je het boek lezen?Ziekenhuizen beter maken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Christiaan Huysman. Lezen Ziekenhuizen beter maken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN