Verkopen met tegenwind

Verkopen met tegenwind - Frank van Leer | Tiliboo-afrobeat.com

... met tegenwind 1e druk is een boek van Frank van Leer uitgegeven bij Brave New Books ... Het NK Tegenwind is juist blij met de storm. 'Snot voor de ... ... . ISBN 9789402110364 Verkopen met Tegenwind is een inspirerend boek, voor beginnende en ervaren verkopers. veel voorbeelden, methodes en anecdotes over hoe je als accountmanager vervolgstappen kunt zetten in een markt die afwachtend is. Inmiddels heeft hij al meer dan 25.000 mensen getraind, gecoacht of weten te inspireren met zijn onorthodoxe benadering van het verkoopvak. In 2006 verscheen zijn eerste boek, Tobbers en Toppers.'Verkopen met tegenwind is ... bol.com | Verkopen met tegenwind, Frank van Leer ... ... . In 2006 verscheen zijn eerste boek, Tobbers en Toppers.'Verkopen met tegenwind is een echte aanrader voor mensen die willen laten zien dat ze hun vak beheersen, namelijk verkopen! Verkopen met tegenwind | ISBN 9789044623093 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek a...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank van Leer
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Verkopen met tegenwind.pdf

OMSCHRIJVING

Verkopen met tegenwind 1e druk is een boek van Frank van Leer uitgegeven bij Brave New Books. ISBN 9789402110364 Verkopen met Tegenwind is een inspirerend boek, voor beginnende en ervaren verkopers. veel voorbeelden, methodes en anecdotes over hoe je als accountmanager vervolgstappen kunt zetten in een markt die afwachtend is.Wat doe je als de telefoon niet meer uit zichzelf rinkelt en er toch verkocht moet blijven worden? Of als de toegezegde order niet binnenkomt terwijl iedereen erop rekent? Nu de economische tegenwind op volle kracht in ieders gezicht waait, wordt al snel duidelijk of iemand echt kan verkopen. Frank van Leer beschrijft op een heldere manier hoe vanuit ogenschijnlijk kansloze posities weer nieuwe mogelijkheden gecreëerd kunnen worden. Hij laat zien hoe door prikkelende vragen te stellen aan de top van het bedrijfsleven talloze nieuwe initiatieven kunnen ontstaan, ondanks aanvankelijke tegenwerking.Tegelijkertijd wordt op zo n praktische manier uitgelegd welke stappen je moet nemen om op dit niveau te komen dat je de neiging krijgt om tijdens het lezen de telefoon te grijpen.Verkopen met tegenwind is een boek dat zelfs de meest doorgewinterde verkoper inspireert om ervoor te zorgen dat zijn boodschap op een positieve manier achterblijft bij die mensen die besluiten nemen.Frank van Leer (1962) geeft verkoop- en managementtrainingen aan de top van het nationale en internationale bedrijfsleven. Inmiddels heeft hij al meer dan 30.000 mensen getraind.

Wil je het boek lezen?Verkopen met tegenwind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank van Leer. Lezen Verkopen met tegenwind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN