'T Spectrum

'T Spectrum - Jojanneke Clarijs | Tiliboo-afrobeat.com

... 't Spectrum Een school met een belofte. Een school met een belofte' is wat Kindcentrum 'Het Scala' u met basisschool 't Spectrum biedt ... Welkom - Spectrum Schijndel ... . √ Wij geloven in ieders kracht! √ Wij weten, dat ook uw kind unieke talenten heeft! √ Wij beloven, dat we elke dag weer ons uiterste best doen! Spectrum Podium Agenda Programma Ticketverkoop www.spectrumpodium.nl. Cultureel Centrum 't Spectrum De organisatie Bewoners Zaalverhuur Horeca www.spectrumschijndel.nl Bewoners Zaalverhuur Horeca www.spectrumschijndel.nl 't Spectrum is een school die toegankelijk is voor iedereen, ... Spectrum-Hardenberg » Home » welkom ... .spectrumschijndel.nl Bewoners Zaalverhuur Horeca www.spectrumschijndel.nl 't Spectrum is een school die toegankelijk is voor iedereen, waar samen wordt gewerkt op basis van respect en vertrouwen. Alle kinderen zijn verschillend! Wij vinden het belangrijk dat kinderen respect heb...

INFORMATIE

AUTEUR
Jojanneke Clarijs
DIMENSIE
3,8 MB
BESTANDSNAAM
'T Spectrum.pdf

OMSCHRIJVING

'T SPECTRUMMODERNE MEUBELVORMGEVING EN NAOORLOGSE IDEALISMEDe n.v. Maatschappij voor Kunstnijverheid 't Spectrum wordt in 1941 opgericht als dochteronderneming van Weverij De Ploeg. De collectie bestaat de eerste jaren voornamelijk uit gebruiksvoorwerpen en kindermeubelen naar ontwerp van architect Willem van Gelderen. Met het aantrekken van Martin Visser in 1954 begint de bloeiperiode van het bedrijf. De collectie wordt uitgebreid met meubelen van gerenommeerde ontwerpers als Kho Liang le en Benno Premselan. In het begin van de jaren zeventig wordt het bedrijf geliquideerd. Een aantal werknemers gaat verder onder de naam Arspect. Maar in 1986 gaat ook dit bedrijf failliet. Opnieuw wordt daarna door een aantal oud-medewerkers het bedrijf voortgezet onder de naam Spectrum.

Wil je het boek lezen?'T Spectrum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jojanneke Clarijs. Lezen 'T Spectrum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN