Pizza's & Gin-Tonic

Pizza's & Gin-Tonic - Hilde E. Gerard | Tiliboo-afrobeat.com

... & Gin-Tonic. Hilde E. Gerard (auteur) Wat de twee hoofdpersonages in dit verhaal te verduren krijgen, is de som van wat hun ouders van hun leven gemaakt hebben ... Pizza's & Gin-Tonic | Gin tonic, Gin, Boeken ... . De moeder van Kirsten is aan de drank verslaafd geraakt sedert haar man gekozen heeft voor zijn nieuwe liefde. Robbert ... Pizza's & Gin-Tonic (Paperback). Kirstin heeft het moeilijk. Haar vader kiest definitief voor zijn jongere vriendin en haar moeder vlucht weg in drank... Eigenschappen van het boek Pizza's & Gin Tonic: Dit boek is perfect voor tieners vanaf ongeveer 13 jaar. Het verhaal is herkenbaar en doorleefd, waardoor je ... BAR Pizzeria GIN TONIC - Home | Facebook ... ... Eigenschappen van het boek Pizza's & Gin Tonic: Dit boek is perfect voor tieners vanaf ongeveer 13 jaar. Het verhaal is herkenbaar en doorleefd, waardoor je het in één ruk uit wil lezen. In dit verhaal zie je welke nare dingen er in het...

INFORMATIE

AUTEUR
Hilde E. Gerard
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Pizza's & Gin-Tonic.pdf

OMSCHRIJVING

Kirstin heeft het moeilijk. Haar vader kiest definitief voor zijn jongere vriendin en haar moeder vlucht weg in drank en feestjes. Kleine broer Pieter is alleen geïnteresseerd in zichzelf. En op school kan Kirstin niet ontsnappen aan de spot van populaire Margit en haar vriendinnen.Robbert is nieuw op school. Na de problemen op zijn vorige scholen wil hij hier in alle rust zijn diploma behalen. Maar daar denken Frank en Margit anders over. Ze hebben zo hun eigen plannen met Robbert. En ondertussen blijft hij zijn moeder missen.Stoere Robbert en stille Kirstin kruisen elkaar op school en worden als magneten naar elkaar toegetrokken. HILDE E. GERARD laat twee bijzondere jongeren aan het woord in haar nieuwe jeugdroman. Een herkenbaar, doorleefd verhaal om in één ruk uit te lezen.

Wil je het boek lezen?Pizza's & Gin-Tonic in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hilde E. Gerard. Lezen Pizza's & Gin-Tonic Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN