Lexplicatie 6.15a - Wet op de dividendbelasting 1965

Lexplicatie 6.15a - Wet op de dividendbelasting 1965 - Koninkrijk der Nederlanden | Tiliboo-afrobeat.com

...de dividendbelasting 1965. 1 Onder de naam 'dividendbelasting' wordt een directe belasting geheven van degenen, die - rechtstreeks of door middel van certificaten - gerechtigd zijn tot de opbrengst van aandelen in, en winstbewijzen van en geldleningen als bedoeld in artikel 10, eerste lid, onderdeel d, van de Wet op de vennootschapsbelasting 1969 aan in Nederland gevestigde naamloze ... Wetboek-online.nl | Wet op de dividendbelasting 1965 ... ... ... Lexplicatie 6.15a - Wet op de dividendbelasting 1965. Over de opbrengst van aandelen en winstbewijzen wordt 15% dividendbelasting geheven. De laatste... Vergelijken van "Wet op de dividendbelasting 1965", inwerkinggetreden op , met versie die inwerking is getreden op . Doordat er een grote regeling is gekozen kan de vergelijking enkele minuten duren. Sluit Lexplicatie, Wet op de dividendbelasting ... Wet op de dividendbelasting 1965 (Wet DB) - St-AB.nl ... .15a - Wet op de dividendbelasting 1965. Over de opbrengst van aandelen en winstbewijzen wordt 15% dividendbelasting geheven. De laatste... Vergelijken van "Wet op de dividendbelasting 1965", inwerkinggetreden op , met versie die inwerking is getreden op . Doordat er een grote regeling is gekozen kan de vergelijking enkele minuten duren. Sluit Lexplicatie, Wet op de dividendbelasting 19...

INFORMATIE

AUTEUR
Koninkrijk der Nederlanden
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Lexplicatie 6.15a - Wet op de dividendbelasting 1965.pdf

OMSCHRIJVING

Over de opbrengst van aandelen en winstbewijzen wordt 15% dividendbelasting geheven. De laatste jaren is de Wet op de dividendbelasting regelmatig onderwerp van jurisprudentie, Kamervragen, wetswijzigingen en beleidsbesluiten.

Wil je het boek lezen?Lexplicatie 6.15a - Wet op de dividendbelasting 1965 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koninkrijk der Nederlanden. Lezen Lexplicatie 6.15a - Wet op de dividendbelasting 1965 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN