Een nieuwe zomer

Een nieuwe zomer - Sarah Morgan | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij HQN Roman 105 - Een nieuwe zomer ... Een nieuwe zomer | Boeken ... . Een boek dat heerlijk weg leest en al een zomers gevoel naar boven brengt. Fijn is om te lezen hoe het de personages van een winters paradijs vergaat. Je voelt ook dat er een derde boek in aantocht is omdat de volgende personages al lichtjes naar voor gebracht worden. Tof boek. Geschreven bij HQN Roman 105 - Een nieuwe zomer. Zeer goed boek zeker als je alle drie de delen leest kan je de boeken niet wegleggen en leef je erg met de familie mee zeker een aanrader ben vast van plan de serie in z'n geheel nog een keer te lezen.Ben vanaf nu fan van deze auteur.Spannin ... Een zomer vol onbezorgdheid | RTL Boulevard ... .Ben vanaf nu fan van deze auteur.Spanning romantiek ,liefde en humor wat wil je nog meer. Een nieuwe zomer. Aan: Typ de naam van één of meer vriend(en). Onderwerp: Bericht: Sluit venster. Boek. Auteur: Morgan,...

INFORMATIE

AUTEUR
Sarah Morgan
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een nieuwe zomer.pdf

OMSCHRIJVING

Dit wordt een zomer om nooit te vergeten, heeft chef-kok Élise Bonnet zichzelf beloofd. Haar langgekoesterde droom om een eetcafé te openen gaat eindelijk in vervulling. Die belofte krijgt een totaal andere betekenis wanneer de eigenaar van het familieresort een hartaanval krijgt en de feestelijke opening in het water dreigt te vallen. Net als de temperamentvolle Française uit pure frustratie een sauspan door de keuken wil gooien, verschijnt Sean O' Neil weer op het toneel. Eén zomer geleden deelden ze een nacht vol passie - die, wat haar betreft, best voor herhaling vatbaar is. Dat hij allergisch is voor alles wat ook maar op een relatie lijkt, komt haar goed uit. Ze is toch niet van plan haar hart open te stellen na wat ze in Parijs heeft meegemaakt. Maar de herinnering aan hun magische passie zet elk verstandig voornemen op losse schroeven. En roept zelfs een niet te beteugelen verlangen op naar iets waar geen van beiden meer in dacht te geloven... Smaakmaker: Liefde en emoties? Daar doet Élise niet aan. Of maakt ze voor Sean O'Neil een uitzondering?

Wil je het boek lezen?Een nieuwe zomer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sarah Morgan. Lezen Een nieuwe zomer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN