De kracht van de aarde

De kracht van de aarde - Scott Cunningham | Tiliboo-afrobeat.com

...l De aarde is een ode aan de enorme kracht van onze planeet: scheppend en gevend, maar ook vernietigend ... PDF Boek De kracht van de aarde - pianofortefestival.nl ... . Hier reis je langs plekken waar die kracht zichtbaar en zelfs ook voelbaar is. Deze zaal is tot en met 10 juni gesloten wegens werkzaamheden. De magische krachten en energieën van de aarde zijn voor iedereen toegankelijk. Scott Cunningham helpt je in dit boek om je eigen magische vermogens te ontplooien. Je zult versteld staan van de resultaten als je hiermee gaat werken. De orakelkaarten De Kracht van d ... bol.com | De kracht van de aarde, Scott Cunningham ... ... . Je zult versteld staan van de resultaten als je hiermee gaat werken. De orakelkaarten De Kracht van de Aarde verbinden ons weer met die realiteit en brengen de energie over van 41 van de meest indrukwekkende, heilige plaatsen op de wereld, en beschrijven het wezen van elke plaats zodat we de unieke schoonheid en diepe inzichten hiervan kunnen ervaren. Reviews. De zwaartekracht of gravitatie is een aantrekkende kracht die twee of meer ma...

INFORMATIE

AUTEUR
Scott Cunningham
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van de aarde.pdf

OMSCHRIJVING

De magische krachten en energieën van de aarde zijn voor iedereen toegankelijk. Scott Cunningham helpt je in dit boek om je eigen magische vermogens te ontplooien. Je zult versteld staan van de resultaten als je hiermee gaat werken. De middelen die je hiervoor nodig hebt, kosten weinig of niets en staan binnens- en buitenshuis tot je beschikking: aarde, water, vuur, lucht ... stenen, bomen, regen of mist. Voorwerpen als spiegels, koorden en kaarsen weerspiegelen door hun symbolische werking de magische krachten van de aarde en de natuur. Alle rituelen en formules worden tot in de kleinste details uiteengezet.Wanneer je de magie uitoefent zoals deze in dit boek wordt uitgelegd - dus of je nu een hart in het zand tekent, in de spiegel schouwt om een glimp van de toekomst te zien of een knoop legt voor iemand in nood - houd dan altijd de hogere aspecten van het werken met magie in gedachten. Je helpt hiermee jezelf, je eigen omgeving en de aarde te helen van schadelijke invloeden. Zodra we onszelf veranderen, veranderen we de wereld. Dit laatste maakt de beoefenaar van de natuurlijke magie op een waarachtige wijze goddelijk. - Meer dan honderd rituelen, formules en divinaties.- Uitleg van de principes om op effectieve wijze magie uit te oefenen.- Inwijding in de wondere wereld van onze planeet en ons eigen leven.- Toegankelijk waardoor iedereen met succes de magische krachten van de aarde in praktijk kan brengen. Scott Cunningham werd in 1956 geboren te Royal Oak, Michigan (VS). Hij kwam al jong in aanraking met wicca en werkte gedurende twintig jaar met de magie van de elementen aarde, water, vuur en lucht. Hij bekwaamde zich hier steeds verder in en deed allerlei onderzoeken op dit gebied. In de loop der tijd schreef Scott meer dan dertig boeken. Hij verliet deze incarnatie in 1993, maar zijn werk leeft nog steeds voort.

Wil je het boek lezen?De kracht van de aarde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Scott Cunningham. Lezen De kracht van de aarde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN