De drievingerige luiaard

De drievingerige luiaard - Bram van der Vlugt | Tiliboo-afrobeat.com

...evingerige luiaard of ai (Bradypus tridactylus) is een zoogdier uit de familie van de drievingerige luiaards (Bradypodidae) ... Luiaard : Identiteitskaart | Rangerclub ... . De wetenschappelijke naam van de soort werd in 1758 gepubliceerd door Carl Linnaeus. De drievingerige luiaard komt voor in het noordelijke Amazoneregenwoud ... Drievingerige luiaards leven voornamelijk in de bomen, maar komen eens per week naar de bodem - waar ze minder veilig zijn - om er zich te ontlasten. De uitwerpselen bemesten de bomen en vormen een broedplaats voor motten. Een deel van de uitwerpselen blijft aan de luiaa ... Drievingerige luiaards - Wikipedia ... . De uitwerpselen bemesten de bomen en vormen een broedplaats voor motten. Een deel van de uitwerpselen blijft aan de luiaard hangen en vormt zo ook een broedplaats voor de motten. De drievingerige luiaard wordt ook wel aï genoemd. Net als andere luiaards brengen ze bijna hun hele leven ondersteboven hangend in de bomen door. Aan hun poten hebben ze enorm sterke haakvormige klauwen, drie aan elke voor- en achterpoot, waarmee ze eindeloos kunnen b...

INFORMATIE

AUTEUR
Bram van der Vlugt
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De drievingerige luiaard.pdf

OMSCHRIJVING

De Drievingerige Luiaard gaat over kleine vergissingen met grote gevolgen: een luiaard die denkt dat hij slim is, een ruzie met een dikke Duitser in de sauna en het Vergeten Bombardement op Den Haag dat Bram van der Vlugt als jongetje van tien overleefde. 'De geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog kent veel voorbeelden van de ironie van het lot. Soms gooiden de bommenwerpers mis boven het goede doel. Op 3 maart 1945 gooiden ze raak op het verkeerde. En ik was er bijna geweest.'Dit boek met cd verschijnt bij de gelijknamige concertvertelling van Van der Vlugt & Co, het ensemble van Floris, Hester en Bram van der Vlugt en Lucas Dols.

Wil je het boek lezen?De drievingerige luiaard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bram van der Vlugt. Lezen De drievingerige luiaard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN