Woordenbrij

Woordenbrij - Marius Zuurpruim | Tiliboo-afrobeat.com

...nbrij m. onbegrijpelijk of verwarrend geheel van woorden; Gangbaarheid ... De woordenbrij van Van der Sar maakte het er niet beter op ... ... . Het woord woordenbrij staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd "woordenbrij" herkend door: woordenbrij woordenbrij zelfst.naamw. onbegrijpelijk of verwarrend geheel van woorden Bron: WikiWoordenboek. SpellingJuist gespeld: 'woordenbrij ' komt voor in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Hoe bekend is het woord?Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent ... Uitgeverij Schoolsupport - Retail - educatief spelen ... ... . Hoe bekend is het woord?Volgens het Centrum voor Leesonderzoek kent 100% van de Nederlanders en 84% van... Schrijven is fotograferen met woorden. Wie dit leest is gek. Als bij verrassing verschijnt een melding op m'n telefoon. Bestel Woordenbrij van Mariu...

INFORMATIE

AUTEUR
Marius Zuurpruim
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Woordenbrij.pdf

OMSCHRIJVING

De gedichten in Woordenbrij die de eerste poëziebundel van Marius Zuurpruim vormden, zijn voor deze 2e druk grondig herzien. Naast minder gedichten bevat de bundel tevens minder archaïsch taalgebruik. De gedichten beschrijven diverse facetten van leven, waarbij zij pogen om tot een kleurrijk gedachtepallet en smakelijke sensaties te geraken, met af en toe een noot die maatschappijkritiek niet schuwt. De stijl van debutant Zuurpuim varieert tussen rauw en vrolijk, wordt soms zelfs sentimenteel. Maar als eens een wat zware toon of associatieve opzet is gehanteerd, dan blijven de gedichten met hun verwarrende taal en beelden van bootjes, bolders en platteland het vermogen bezitten te confronteren en beklijven.

Wil je het boek lezen?Woordenbrij in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marius Zuurpruim. Lezen Woordenbrij Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN