Personeel en organisatie

Personeel en organisatie - Rein de Coomen | Tiliboo-afrobeat.com

...op de personeel-organisatie.startpagina.nl ... Personeel en Organisatie | Cursussen | Saxion Parttime ... ... . We proberen een zo compleet mogelijk overzicht te geven van alles wat met personeel en organisatie te maken heeft. Je vindt hier items over personeelsmanagement, personeelszorg en organisatieontwikkeling en vele specifieke thema's. Een uitstekend vertrekpunt voor werkgevers en werknemers. Als P&O-adviseur adviseer en ondersteun je de directie, de managers en soms ook de medewerkers op het gebied van personeel en organisatie. Je stelt het personeelsbeleid op, je ver ... Personeel en organisatie | FOD Financiën ... . Je stelt het personeelsbeleid op, je verzamelt informatie, je onderhandelt over arbeidsvoorwaarden met het personeel. Vaak bied je ook een luisterend oor en bemiddel je bij conflicten en problemen tussen managers en medewerkers. Personeel en Organisatie De directie Personeel & Organisatie (P&O) werkt met lef, energie en innovatief aan een moderne, vitale gemeentelijke organisatie. Goed werkgeverschap en de me...

INFORMATIE

AUTEUR
Rein de Coomen
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Personeel en organisatie.pdf

OMSCHRIJVING

Je docent heeft dit gepersonaliseerde studieboek gecreëerd om je een optimale leerervaring te bieden. Het bevat Pearsoncontent van onze gerenommeerde auteurs en bevat net die extra's waarvan je docent weet dat je ze nodig hebt - niets meer en niets minder! Sommige docenten hebben er ook hun eigen, op maat gemaakte, leermaterialen aan toegevoegd, die specifiek gericht zijn op jouw opleiding. Pearson werkt nauw samen met docenten en zet zich in voor het creëren van kwalitatief uitstekende leermiddelen, die op maat worden gemaakt. Geef je studievaardigheden een duwtje in de rug en begin nu met de voorbereiding van je toekomstige carrière. Meer informatie is te vinden op: www.pearson.nl.

Wil je het boek lezen?Personeel en organisatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rein de Coomen. Lezen Personeel en organisatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN