Omzetbelasting

Omzetbelasting - M.E. van Hilten | Tiliboo-afrobeat.com

...zetbelasting) Btw (omzetbelasting) Coronavirus ... PDF Toelichting bij de aangifte omzetbelasting 2019 ... . De Belastingdienst helpt met verschillende maatregelen. Lees over de laatste ontwikkelingen. Btw-aangifte doen. Log in als ondernemer. Zonnepanelen en btw. Btw over zonnepanelen terugvragen. Belangrijke datums. Aangifte- en betaaldatums; Klik op 'Inloggen Digitaal aangeven ondernemers' om uw belastingzaken te regelen zoals u gewend bent. Via het nieuwe portaal Mijn Belastingdienst Zakelijk kunt u voortaan ook btw-aangifte en andere belastingzaken doen. Omzetbelasting is een indirecte belasting di ... Inkomstenbelasting en omzetbelasting (btw) - zzp'ers - SNS ... ... . Omzetbelasting is een indirecte belasting die een overheid heft op de verkoop van producten of diensten.. Een veel voorkomend type is btw (belasting over de toegevoegde waarde).De belasting wordt geheven op de verkoopprijs van een product in elke stap van het productie- of distributieproces (bronbelasting), met verrekening van de door de producent of distributeur betaa...

INFORMATIE

AUTEUR
M.E. van Hilten
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Omzetbelasting.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek 'omzetbelasting' beoogt in de eerste plaats een studieboek te zijn, doch is tevens geschikt voor diegenen die in hun dagelijkse praktijk met de omzetbelasting in aanraking komen en de behoefte gevoelen het verband tussen de verschillende bepalingen beter te doorzien.Het boek valt in twee delen uiteen: in het eerste deel wordt aandacht besteed aan de theorie van de omzetbelasting als algemene verbruiksbelasting, terwijl in het tweede gedeelte de praktijk van de omzetbelasting in Nederland aan de orde komt. Daarbij is rekening gehouden met het feit dat de omzetbelasting de laatste jaren steeds meer een 'Europese' belasting is geworden.De tekst van de 12e druk is aangepast aan de huidige stand van de jurisprudentie en wet- en regelgeving. Aan het slot is een trefwoordenregister opgenomen.

Wil je het boek lezen?Omzetbelasting in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur M.E. van Hilten. Lezen Omzetbelasting Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN