Het avondlandcomplex

Het avondlandcomplex - Alexandre Del Valle | Tiliboo-afrobeat.com

...ndlandcomplex 1e druk is een boek van Alexandre Del Valle uitgegeven bij Uitgeverij De Blauwe Tijger ... Het avondlandcomplex | Del Valle, Alexandre | kleine ... ... . ISBN 9789492161369 Pathologische zelfbeschuldigingen tasten de grondslagen van de open samenleving aan. Bestel Het avondlandcomplex van Alexandre Del Valle. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Del Valle laat zien dat dit Avondlandcomplex er niet op is gericht lessen te trekken uit het verleden, maar is gericht op het aanwakkeren van onze zelfhaat en de haat van anderen jegens ons. Om zijn gevoel voor eigenwaarde te hervinden - wat een voorwaarde is voor het respect van anderen ... Het avondlandcomplex kleine… - voor €22,09 ... . Om zijn gevoel voor eigenwaarde te hervinden - wat een voorwaarde is voor het respect van anderen - moet het Westen een bevrijding van schuldgevoelens ondergaan. Het avondlandcomplex. Pathologische zelfbeschuldiging...

INFORMATIE

AUTEUR
Alexandre Del Valle
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het avondlandcomplex.pdf

OMSCHRIJVING

Het avondlandcomplex 1e druk is een boek van Alexandre Del Valle uitgegeven bij Uitgeverij De Blauwe Tijger. ISBN 9789492161369 Pathologische zelfbeschuldigingen tasten de grondslagen van de open samenleving aan. Ze zijn het tegendeel van gezonde zelfkritiek. Del Valle laat zien dat dit Avondlandcomplex er niet op is gericht lessen te trekken uit het verleden, maar is gericht op het aanwakkeren van onze zelfhaat en de haat van anderen jegens ons. Om zijn gevoel voor eigenwaarde te hervinden - wat een voorwaarde is voor het respect van anderen - moet het Westen een bevrijding van schuldgevoelens ondergaan.Del Valle bepleit dat het Westen zijn eigen identiteit hervindt en van daaruit ook andere geopolitieke en strategische keuzes maakt. Als het Westen de eigen beschaving weer op waarde leert te schatten, komt het ook toe aan een realistische kijk op geopolitiek. Voor het overleven van westerse naties in een veranderende globale context, moet het zich niet laten leiden door - dikwijls contraproductieve - universalistische pretenties. De Slavisch-orthodoxe wereld, die maar al te vaak gedemoniseerd wordt, neemt daarin een belangrijke plaats in.Dr. Alexandre del Valle (1968) is historicus, (geo)politiek analist en essayist. Hij heeft gedoceerd aan diverse scholen en universiteiten en publiceert geregeld in diverse Franse dagbladen en tijdschriften. Del Valle publiceerde door de jaren diverse boeken, onder andere over islamisering, jihadisme, de situatie van christenen in het Midden-Oosten en de kwestie van het Turkse eu-lidmaatschap.

Wil je het boek lezen?Het avondlandcomplex in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alexandre Del Valle. Lezen Het avondlandcomplex Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN