Grip op Requirements

Grip op Requirements - Jan Jaap Cannegieter | Tiliboo-afrobeat.com

...afgelopen decennia is requirements engineering uitgegroeid tot een volwassen vakgebied ... Bestel nu | Grip op Requirements ... . Als jij je daarin wilt professionaliseren, is Grip op Requirements voor jou geschreven. Dit boek is volledig in lijn met het certificeringsprogramma van de International Requirements Engineering Board (IREB) op foundation niveau. Grip op Requirements (Paperback). "Grip op Requirements 2e druk is een boek van Jan Jaap Cannegieter uitgegeven bij Eburon Business. ISBN 9789463011440... Kortom: houd jij grip op requirements? In dit boek lees je wel ... Grip op Requirements - Jan Jaap Cannegieter, Nicole de ... ... . ISBN 9789463011440... Kortom: houd jij grip op requirements? In dit boek lees je welke best practices en internationale standaarden je daarbij kunnen helpen. De afgelopen decennia is requirementsengineering uitgegroeid tot een volwassen vakgebied. Al...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Jaap Cannegieter
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Grip op Requirements.pdf

OMSCHRIJVING

"Grip op Requirements 2e druk is een boek van Jan Jaap Cannegieter uitgegeven bij Eburon Business. ISBN 9789463011440 Lukt het je om voor jouw ICT-project de juiste requirements te achterhalen en de stakeholders op één lijn te krijgen? En kun je de requirements ook inzichtelijk maken en eenduidig vastleggen? Kortom: houd jij grip op requirements?In dit boek lees je welke best practices en internationale standaarden je daarbijkunnen helpen. De afgelopen decennia is requirementsengineering uitgegroeid tot een volwassen vakgebied. Als jij je daarin wilt professionaliseren, is 'Grip op requirements' voor jou geschreven.Dit boek is volledig in lijn met het certificeringsprogramma van de International Requirements Engineering Board (IREB) op foundation niveau. Vanuit hun ruime praktijkervaring hebben de auteurs Jan Jaap Cannegieter, Nicole de Swart en Johan Zandhuis daar praktische tips en voorbeelden aan toegevoegd. Verder hebben ze een groot aantal oefenvragen voor het IREB meerkeuze-examen opgenomen.Ontdek hoe je requirements achterhaalt, documenteert, valideert en beheert. Bestudeer dit boek om de IREB examenstof volledig te doorgronden. Op www.gripoprequirements.nl zijn de voorbeelden, checklisten en sjablonen waarnaar het boek verwijst gratis te downloaden. Daar vind je ook meer informatie over de (certificerings)trainingen die Jan Jaap Cannegieter, Nicole de Swart en Johan Zandhuis geven.""Dit boek is een uitstekende voorbereiding op het Nederlandstalige IREB CPRE Foundation examen. Ik wens alle lezers veel succes en plezier toe bij het bestuderen van de inhoud.""Michiel van der Voort - Directeur iSQI B.V. (officieel certificeringsinstituut IREB)""Dit boek geeft een heldere en diepgaande uitleg van de examenstof en draagt bij aan de verdere professionalisering van requirements engineers.""Stefan Staal, Lasat Requirements (IREB recognized training provider)"

Wil je het boek lezen?Grip op Requirements in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Jaap Cannegieter. Lezen Grip op Requirements Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN