Financiele dienstverlening - Mobiliteit van deur tot deur

Financiele dienstverlening - Mobiliteit van deur tot deur - Heleen Elbert | Tiliboo-afrobeat.com

...iele dienstverlening - Mobiliteit van deur tot deur ... Slimme mobiliteit: van product naar dienst — Roland Berger ... . De fiscale aspecten van mobiliteit vormen zelfs voor ervaren fiscalisten soms een... Financiele dienstverlening. Mobiliteit van deur tot deur Heleen Elbert. Financiele dienstverlening. Mobiliteit van deur tot deur Heleen Elbert. Ebook . De fiscale aspecten van mobiliteit vormen zelfs voor ervaren fiscalisten soms een onnavolgbaar doolhof van regels, mitsen en maren. Zo is de al dan niet ... Financiele dienstverleni ... bol.com | Financiele dienstverlening - Mobiliteit van deur ... ... . Zo is de al dan niet ... Financiele dienstverlening. Mobiliteit van deur tot deur H.A. Elbert . De fiscale aspecten van mobiliteit vormen zelfs voor ervaren fiscalisten soms een onnavolgbaar doolhof van regels, mitsen en maren. Zo is de al ... Bestel Mobiliteit van deur tot deur van H.A. Elbert. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Mobiliteit van deur tot deur Financiele dienstverl...

INFORMATIE

AUTEUR
Heleen Elbert
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Financiele dienstverlening - Mobiliteit van deur tot deur.pdf

OMSCHRIJVING

De fiscale aspecten van mobiliteit vormen zelfs voor ervaren fiscalisten soms een onnavolgbaar doolhof van regels, mitsen en maren. Zo is de al dan niet belastingvrije vergoeding van openbaar vervoerbewijzen afhankelijk van de eventuele aanwezigheid van een auto van de zaak, maar ook van de eventuele toepassing van de zogenoemde Werkkostenregeling.Rijdt u in een bestelauto van de zaak, dan kan bijvoorbeeld de inrichting van die auto en de functie van de passagiersstoel doorslaggevend zijn. En hoe zit het ook alweer met de fietsregeling? Kortom, genoeg redenen om de diverse regelingen eens overzichtelijk op papier te zetten.In dit boek hebben wij voor u de fiscale aspecten van de diverse vervoermiddelen helder op een rij gezet. Niet alleen voor werkgevers en werknemers, maar ook voor de zelfstandig ondernemers. Uiteraard vergezeld van de nodige voorbeelden en stroomschema's. Met behulp van dit boek kunt u uw cliënten op een praktische en efficiënte wijze door het fiscale doolhof leiden.

Wil je het boek lezen?Financiele dienstverlening - Mobiliteit van deur tot deur in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Heleen Elbert. Lezen Financiele dienstverlening - Mobiliteit van deur tot deur Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN