De verandering

De verandering - Erik Couwenhoven | Tiliboo-afrobeat.com

...De Verandering ontmoet televisiepresentator Mirjam Bouwman mensen die een bijzondere verandering in hun leven hebben meegemaakt, waarin het geloof een heel belangrijke rol speelt ... Samenvatting Voor de verandering Joep Brinkman ... ... . Bekijk online de uitzendingen van deze tv-serie. Heb je een uitzending van De Verandering gemist? Geen nood! Bekijk de uitzendingen hier online. Presentator Mirjam Bouwman ontmoet mensen die een heel bijzondere verandering hebben meegemaakt. Ze interviewt ook personen uit diens directe omgeving, zoals familie en vrienden. Mirjam Bouwman praat in het programma De Verandering met mensen die een ingrijpende veranderin ... Home [egdeverandering.nl] ... . Ze interviewt ook personen uit diens directe omgeving, zoals familie en vrienden. Mirjam Bouwman praat in het programma De Verandering met mensen die een ingrijpende verandering van hun leven hebben meegemaakt. De verhalen van de mensen die in De Verandering over hun leven vertellen, zijn meestal geen lichte kost. De meesten van hen hebben diepe dalen achter zich. Maar alle geschiedenissen hebben een overeenkomst: de woorde...

INFORMATIE

AUTEUR
Erik Couwenhoven
DIMENSIE
3,6 MB
BESTANDSNAAM
De verandering.pdf

OMSCHRIJVING

"De Verandering' is een reis door het leven van de auteur waarin hij op zoek gaat naar zichzelf. Tijdens de zeilreizen die hij met zijn zeilboot naar en op de Middellandse Zee maakte en een reis met de camper door Zuid-Europa kijkt hij terug op de heftige en mooie gebeurtenissen in zijn leven. Het late besef welke impact het vroege overlijden van zijn vader op hem had als jongen van vijftien jaar. De ziekte en het sterven van zijn vrouw op jonge leeftijd. Hoe zij elkaar als pubers ontmoetten, kinderen nog, en samen een weg door het leven zochten. De mooie en verdrietige momenten in het huwelijk. De relatie die hij kort na haar overlijden met zijn huidige vrouw kreeg. En de grote invloed daarvan op zijn verdere leven. Hij is openhartig over verleden en heden en daalt dieper in zichzelf af om antwoorden te vinden over het doel van het leven. Erik Couwenhoven was als journalist hoofdredacteur van diverse vakbladen en toeristische magazines. Op zijn 51ste (1995) stopte hij met werken om meer tijd te hebben voor zeezeilreizen. Tot 2009 woonde hij met zijn vrouw op hun zeilboot in de Middellandse Zee. Nu maken ze lange reizen met de camper door Europa.

Wil je het boek lezen?De verandering in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Erik Couwenhoven. Lezen De verandering Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN