De tienduizend dingen.....

De tienduizend dingen..... - A.E.J. Kaal | Tiliboo-afrobeat.com

...uizend dingen. Na een verhalenbundel verscheen in 1955 Maria Dermoûts grote roman De tienduizend dingen ... Home | de tienduizend dingen | massage, ... . Het boek werd een internationaal succes: al spoedig werd het in een tiental talen vertaald, en thans bestaan er zelfs vertalingen in dertien talen van. De tienduizend dingen Maria Dermoût, 1955 De titel van Maria Dermoût's grootste Indische roman is afgeleid van een regel van de zevende-eeuwse Chinese dichter Ts'ên Shên: 'Wanneer de 'tienduizend dingen' gezien zijn in hun eenheid, keren wij terug tot in het begin en blijven waar wij altijd geweest zijn.' De recensent vindt De tienduizend dingen eigenlijk geen roman, maar meer een kroniek, omdat er zoveel ... Onder leiding van Louise Fresco 'De tienduizend dingen ... ... .' De recensent vindt De tienduizend dingen eigenlijk geen roman, maar meer een kroniek, omdat er zoveel losstaande jeugdherinneringen in voorkomen. Dermoût ziet net als haar tijdgenoten de Indiër minder als "een ondoorgrondelijk wezen, maar als een mensen uit een eigen mo...

INFORMATIE

AUTEUR
A.E.J. Kaal
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
De tienduizend dingen......pdf

OMSCHRIJVING

Thuis komen bij jezelf. Dat gaat niet vanzelf. Het zijn woorden die verwijzen naar het einde van een inspannende en moeitevolle reis. Onwillekeurig moet je daarbij denken aan tal van verhalen waarin de held de wijde wereld intrekt en pas na vele omzwervingen terugkeert om te ontdekken dat er niet veel over is van alles waar hij, zonder het te beseffen, aldoor naar op zoek was. Het zijn verhalen vol heimwee en verlangen naar een verloren paradijs. Wat is ervoor nodig om je bestemming te vinden?

Wil je het boek lezen?De tienduizend dingen..... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.E.J. Kaal. Lezen De tienduizend dingen..... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN