De hofhelden in de moestuin

De hofhelden in de moestuin - Angelo Dorny | Tiliboo-afrobeat.com

...elden brengen raad! In De Hofhelden in de moestuin bundelen Angelo Dorny en Els de Schepper hun krachten: hij zijn uitgebreide tuinexpertise, zij haar grote liefde voor de eigen kweek ... De hofhelden in de moestuin | Boek.be ... . Doe daar nog een flinke portie humor bovenop en dat levert dit originele en handige boek op, boordevol tips en handige weetjes met gegarandeerd succes op een geslaagde oogst. De hofhelden in de moestuin. Els De Schepper; Angelo Dorny. Prijs: € 29,99 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Nee: Bindwijze: Boek, Paperback (20-02-2015) Genre: Moestuin: Boekenliefde.nl: De hofhelden in de moestuin op boekenliefde.nl. M ... De hofhelden in de moestuin PDF Download ... . Prijs: € 29,99 (onder voorbehoud) Beschikbaarheid: Nee: Bindwijze: Boek, Paperback (20-02-2015) Genre: Moestuin: Boekenliefde.nl: De hofhelden in de moestuin op boekenliefde.nl. Mail naar vriend(in) /collega: De Hofhelden brengen raad! In De Hofhelden in de moestuin bundelen Angelo Dor...

INFORMATIE

AUTEUR
Angelo Dorny
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De hofhelden in de moestuin.pdf

OMSCHRIJVING

Hou je van zelfgekweekte groenten, maar heb je geen idee hoe je aan zo'n moestuin moet beginnen? De Hofhelden brengen raad! In De Hofhelden in de moestuin bundelen Angelo Dorny en Els de Schepper hun krachten: hij zijn uitgebreide tuinexpertise, zij haar grote liefde voor de eigen kweek. Doe daar nog een flinke portie humor bovenop en dat levert dit originele en handige boek op, boordevol tips en handige weetjes met gegarandeerd succes op een geslaagde oogst. Of hoe moestuinieren helemaal niet moeilijk hoeft te zijn! In dit overzichtelijke naslagwerk komen maar liefst 90 verschillende eetbare gewassen aan bod met duidelijke zaai- en plantinstructies en een handvol recepten om je zelfgekweekte groenten, kruiden en fruit in geen tijd om te toveren tot een heerlijk bordje comfort food. De hilarische anekdotes tussendoor bewijzen dan weer dat moestuinieren in de eerste plaats plezier maken is!

Wil je het boek lezen?De hofhelden in de moestuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Angelo Dorny. Lezen De hofhelden in de moestuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN