De fluisterende muze

De fluisterende muze - Sjon | Tiliboo-afrobeat.com

...sterende muze (Hardcover). Het is 1949. Valdimar Haraldsson, hoofdredacteur van het tijdschrift Vis en cultuur, wordt uitgenodigd om mee te varen ... De Sir Edmund Award voor het avontuurlijkste ontwerp van ... ... ... De fluisterende muze. Het is 1949. Valdimar Haraldsson, hoofdredacteur van het tijdschrift Vis en cultuur, wordt uitgenodigd om met een Deens... De fluisterende muze. Auteur(s) Sjon Redacteur(s) Ad van den Kieboom Vertaler(s) Marcel Otten. NUR code(s) 302 Vertaalde literaire roman, novelle Imprint(s) De Geus Uitgever(s) Singel Uitgeverijen. Taal Nederlands Vers. datum 06/02/2009 NSTC 100021367. Het is 1949. De fluisterende muze book. Read 240 reviews from the world's largest commun ... De fluisterende muze - Sjon - (ISBN: 9789044512151) | De ... ... . Taal Nederlands Vers. datum 06/02/2009 NSTC 100021367. Het is 1949. De fluisterende muze book. Read 240 reviews from the world's largest community for readers. Het is 1949. Valdimar Haraldsson, hoofdredacteur van het tijd... In deze korte roman staat het vertellen van verhalen centraal. Sjón ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sjon
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De fluisterende muze.pdf

OMSCHRIJVING

Het is 1949. Valdimar Haraldsson, hoofdredacteur van het tijdschrift Vis en cultuur, wordt uitgenodigd om mee te varen met een Deens handelsschip naar de Zwarte Zee. Maar het schip strandt in een Noorse fjord. Om de tijd te verdrijven komt de bemanning elke avond bijeen in de mess om te luisteren naar de verhalen van de oude stuurman Caeneus. Caeneus vertelt over de tijd dat hij matroos was op de Argo, het legendarische schip van de Griekse held Jason. Onderweg doen de Argonauten het eiland Lemnos aan, dat tot hun verbazing en genoegen uitsluitend bewoond wordt door vrouwen.Valdimar probeert Caeneus te overtroeven met verhalen over Vikingen en vis – hij heeft namelijk een bijzondere theorie ontwikkeld over de invloed van het eten van vis op de noordse cultuur. Op geheel eigen wijze verweeft Sjón Griekse en Noordse mythen met zeemansverhalen, met als resultaat een uitermate geestige, kleurrijke, gruwelijke en hoogst erotische roman.

Wil je het boek lezen?De fluisterende muze in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sjon. Lezen De fluisterende muze Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN