Zorg en Overheid

Zorg en Overheid - Priscilla de Graaf | Tiliboo-afrobeat.com

...ezondheid gaat verder dan alleen de beste behandeling ... Prestatie- en tariefbeschikking huisartsenzorg en ... ... . Daarom ondernemen wij tal van initiatieven met regionale organisaties. Wij zetten ons in voor gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning. Voor verbinding binnen een gemeenschap. Ze dragen bij aan de kwaliteit van ons leven. Vul uw persoonlijke situatie in. En lees wat u allemaal moet regelen als u gaat scheiden of uit elkaar gaat. Donorregister.nl Heb jij het al eens met de mensen om je heen geha ... wetten.nl - Regeling - Wet zorg en dwang ... ... .nl Heb jij het al eens met de mensen om je heen gehad over wat jij zou moeten kiezen? Kwaliteit zorg bij chronische ziekte; Veiligheid in de zorg; Toezicht op kwaliteit van de zorg; Praktijkteams: betere samenwerking overheid en praktijk in de zorg; Stimuleren uitkomstgerichte zorg; Goed bestuur in de zorg; Vergunningen Wet bijzondere medische verrichtingen (Wbmv) Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) Wet zorg en dwang psychogeriatrische en ver...

INFORMATIE

AUTEUR
Priscilla de Graaf
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Zorg en Overheid.pdf

OMSCHRIJVING

Zorg en Overheid 1e druk is een boek van Priscilla de Graaf uitgegeven bij Mijnbestseller.Nl. ISBN 9789463429016 Dit boek gaat over het nachtmerrieachtige en onheilspellende proces waarin een zorgbedrijf belandt als de overheid zich laat zien. Een bloeiend en uitstekend gecertificeerd zorgbedrijf met 17 medewerkers die om zeep wordt geholpen. Hoofdrolspelers in dit drama zijn de overheden van gemeente en rijk die hun boekje te buiten gaan om het eigen gelijk belangrijker te achten dan een genuanceerde afweging van de belangen van alle partijen. De enorme schade die ze dit zorgbedrijf en zijn vennoten hebben aangedaan ondervinden ze nog altijd. Een drama ligt aan de ondergang ten grondslag, een aanwijzing en het direct daarop volgend dwangbevel tot sluiting van het bedrijf, op last van de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in 2013. Het verhaal beschrijft de kille werkwijze van de Inspectie voor de Volksgezondheid die op basis van laster en leugens van getuigenissen van rancuneuze ex medewerkers, onderzoek doet met een gekleurde bril op. Hoe intens krachtig God nabij is in deze afschuwelijke periode vol verdriet, onzekerheid en duisternis, hebben Priscilla en haar man dwars door depressies en momenten van hoop heen ervaren. Ze ervaren als nooit te voren dat God zorgt. Amen.

Wil je het boek lezen?Zorg en Overheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Priscilla de Graaf. Lezen Zorg en Overheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN