Voor Dummies - Boeddhisme voor Dummies

Voor Dummies - Boeddhisme voor Dummies - Jonathan Landaw | Tiliboo-afrobeat.com

...even bij Boeddhisme Voor Dummies. Een overzichtelijk boek voor iedereen die kennis wil maken met het Boeddhisme ... bol.com | Boeddhisme Voor Dummies, Jonathan Landaw ... ... . Het is erg toegankelijk geschreven. Tevens een opmerking over de recensie van 23 april 2006, omdat dit tegen de leer van het Boeddhisme indruist en daardoor 'beginners' een onjuist beeld kan schetsen. Boeddhisme Voor Dummies (Onbekende bindwijze). In 'Vrij zijn, waar je ook bent' leert de Vietnamese boeddhistische monnik Thich Nhat Hanh hoe je met... Voor Dummies - Boeddhisme voor Dummies. Boeddhisme is een fascinerende Oosterse religie die nog steeds aan ... Bureau ISBN - Boeddhisme voor Dummies ... ... Voor Dummies - Boeddhisme voor Dummies. Boeddhisme is een fascinerende Oosterse religie die nog steeds aan populariteit wint in de Westerse samenleving.... In 'Vrij zijn, waar je ook bent' leert de Vietnamese boeddhis...

INFORMATIE

AUTEUR
Jonathan Landaw
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - Boeddhisme voor Dummies.pdf

OMSCHRIJVING

Alles over dagelijkse gebruiken en meditaties Boeddhisme is een fascinerende Oosterse religie die nog steeds aan populariteit wint in de Westerse samenleving. Wat betekent het om een boeddhist te zijn? Waar ligt de oorsprong en wat zijn de beginselen van deze religie? In de tweede editie van Boeddhisme voor Dummies komen alle facetten van de boeddhistische cultuur en de toepassing in de praktijk aan bod. Het bevat informatie over de verschillende boeddhismescholen waaronder Theravada, Tibetaans boeddhisme en Mahayana en besteedt aandacht aan de Dalai Lama. Over de auteurs Jonathan Landaw studeerde Tibetaans boeddhisme in India, schreef vele boeken over boeddhisme en geeft al tientallen jaren meditatiecursussen. Stephan Bodian heeft verschillende scholen binnen het boeddhisme bestudeerd. Gudrun Bühnemann geeft les over de taal Sanskriet en de religies van Zuid-Azië.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - Boeddhisme voor Dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jonathan Landaw. Lezen Voor Dummies - Boeddhisme voor Dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN