Sprookjes van Godfried Bomans - luisterboek

Sprookjes van Godfried Bomans - luisterboek - Godfried Bomans | Tiliboo-afrobeat.com

...d Bomans. Godfried Bomans (1913-1971) was vele jaren de meest gelezen schrijver van Nederland ... Meer sprookjes van Godfried Bomans - luisterboeken-kopen.nl ... . Hij heeft ruim 60 boeken geschreven, maar tijdens zijn leven weinig literaire erkenning gekregen. Zijn werk kenmerkt zich door een groot gevoel voor humor en een onslijtbare ironie. Dit luisterboek bevat een selectie van vierentwintig van Bomans' spannendste sprookjes. De mooie, sfeervolle illustraties en de heldere stijl zullen kinderen aanspreken; volwassenen zullen zich vermaken met de kenmerkende Bomans-humor die je tussen de regels door leest. Inhoud 1. De vijvervrouw 2. Het kleine rijk 3. De pantoffelheld 4. Ezels ... Sprookjes van ... Sprookjes van Godfried Bomans van Godfried Bomans bij ... ... . Inhoud 1. De vijvervrouw 2. Het kleine rijk 3. De pantoffelheld 4. Ezels ... Sprookjes van Godfried Bomans. De vierentwintig mooiste sprookjes die Godfried Bomans met zijn grote gevoel voor humor en ironie schreef voor kinderen, waaronder 'De vijvervrouw' en 'De koning d...

INFORMATIE

AUTEUR
Godfried Bomans
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Sprookjes van Godfried Bomans - luisterboek.pdf

OMSCHRIJVING

Godfried Bomans was vele jaren de meest gelezen schrijver van Nederland. Hij heeft ruim 60 boeken geschreven maar tijdens zijn leven weinig literaire erkenning gekregen. Zijn werk kenmerkt zich door een groot gevoel voor humor en een onslijtbare ironie.Dit luisterboek bevat de 24 mooiste sprookjes die Bomans schreef voor kinderen, waaronder 'De vijvervrouw' en 'De koning die niet dood wilde'.Acteur Hans Kesting is verbonden aan Toneelgroep Amsterdam. Naast zijn theater- en filmrollen speelde hij talloze typetjes in Het Klokhuis. Voor zijn rol in Angels in America ontving hij in 2008 de Louis d'Or.Deze uitgave betreft een audioboek.

Wil je het boek lezen?Sprookjes van Godfried Bomans - luisterboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Godfried Bomans. Lezen Sprookjes van Godfried Bomans - luisterboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN