Projectenwijzer

Projectenwijzer - Jan de Wit | Tiliboo-afrobeat.com

...nwijzer 2e druk is een boek van Jan de Wit uitgegeven bij Vakmedianet Government B ... Projectenwijzer | Macha Works ... .V.. ISBN 9789463500135 Door de kort en bondige wijze van formuleren is deze tweede, herziene druk van de Projectenwijzer: handreiking projectmatig werken voor aankomend projectleiders een houvast. De basis van het trainingsmateriaal is het boek "Projectenwijzer - Handreiking projectmatig werken" van auteur Jan de Wit. Op de eerste cursusdag ontvangt de cursist dit boek en ook een trainingsmap met ... Projectenwijzer: Handreiking projectmatig werken - Sdu ... . Op de eerste cursusdag ontvangt de cursist dit boek en ook een trainingsmap met sheets, opgaven, uitwerkingen en checklijsten. Toets 'Projectenwijzer' door Jan de Wit - Onze prijs: €23,21 - Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen In deze 'Projectenwijzer: de negen principes van succesvol projectmanagement' wordt voor projectleiders samengevat welke, uit de praktijk voortkomende, negen princi...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan de Wit
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Projectenwijzer.pdf

OMSCHRIJVING

Projectenwijzer 1e druk is een boek van Jan de Wit uitgegeven bij Vakmedianet Government B.V.. ISBN 9789463500142 Door de kort en bondige wijze van formuleren is deze tweede, herziene druk van de Projectenwijzer: handreiking projectmatig werken voor aankomend projectleiders een houvast. Voor de meer ervaren projectleiders is het een handige geheugensteun.De auteur is mede-eigenaar van Triple Plus en werkzaam als projectleideren projectmanagementtrainer. Zijn jarenlange ervaring is in deze wijzer to the point en op een compacte en toegankelijke manier bijeengebracht.Triple Plus voert niet alleen opdrachten uit op het gebied van projectmanagement, maar ook op het gebied van programmamanagement enprogrammasupport.Daarnaast is Triple Plus een PRINCE2®-geaccrediteerd opleidingsinstituuten geeft trainingen op het gebied van projectleiderschap enopdrachtgeverschap. Voor projectmanagementopleidingen is Triple Plusstrategisch partner van de Hanzehogeschool Groningen.

Wil je het boek lezen?Projectenwijzer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan de Wit. Lezen Projectenwijzer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN