Informatica / 2 / deel Theorieboek

Informatica / 2 / deel Theorieboek - P. Bergervoet | Tiliboo-afrobeat.com

...ica / 2 / deel Theorieboek (Paperback). Samen met het werkboek en bijbehorende software vormt het Informatica theorieboek deel 2 de methode ... Samenvatting Informatica Deel 1 H.6: Algoritmen en ... ... ... Informatica en Computer Advertentie a1324475860. Informatica 2 deel Theorieboek druk 1 9789060531648. 0 0 x gezien 0 0 x bewaard sinds 28 feb. '20, 17:21. Informatica / 2 / deel Theorieboek (eBook) Informatica / 2 / deel Theorieboek is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Informatica / 2 / deel Theorieboek PDF te downloaden op onze website pianofortefestival.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Informatica / 2 / deel Theorieboek Het theorieboek fungeert als naslagwerk ter ondersteuning va ... Informatica 2 Deel Werkboek + Cd-Rom P… - 9789060531655 ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Informatica / 2 / deel Theorieboek Het theorieboek fungeert als naslagwerk ter ondersteuning van de praktische opdrachten. Het werkboek is leidend en voert de leerlingen door de verschillende leerstofgebieden. Daar waar in deel 1 nog veel stru...

INFORMATIE

AUTEUR
P. Bergervoet
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
Informatica / 2 / deel Theorieboek.pdf

OMSCHRIJVING

Samen met het werkboek en bijbehorende software vormt het Informatica theorieboek deel 2 de methode Informatica. Het theorieboek fungeert als naslagwerk en ter ondersteuning van de praktische opdrachten. Het werkboek is leidend en voert de leerlingen door de verschillende leerstofgebieden. Eventuele aanvullingen van de theorie die nodig zijn voor het 'nieuwe' werkboek, zijn te vinden op de cd-rom die bij het werkboek wordt geleverd.

Wil je het boek lezen?Informatica / 2 / deel Theorieboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur P. Bergervoet. Lezen Informatica / 2 / deel Theorieboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN