Een Sir Baldwin mysterie - Het mooie lijk

Een Sir Baldwin mysterie - Het mooie lijk - Michael Jecks | Tiliboo-afrobeat.com

...oie Lijk een Sir Baldwin mysterie. Auteur: Michael Jecks ... De gehangene van Dartmoor - Een Sir Baldwin mysterie ... ... . Taal: Nederlands 5.0 van de 5. 1 review Delen. Samenvatting. Baljuw Simon Puttock verblijft in Crediton om daar het bezoek van de bisschop van Exeter te begeleiden. De bisschop ... Een Sir Baldwin mysterie - Het mooie lijk (Paperback). Engeland in de 14de eeuw. Tijdens het bezoek van bisschop in het stadje Crediton, in het Engelse... Het mooie lijk. Engeland in de 14de eeuw. Tijdens het bezoek van bissc ... Het mooie lijk door Michael Jecks (paperback ... ... . Engeland in de 14de eeuw. Tijdens het bezoek van bisschop in het stadje Crediton, in het Engelse graafschap Devonshire wordt er een jong... Een Sir Baldwin mysterie - Het lijk zonder hoofd (Paperback). Het is het jaar 1319. Ook nu weer komen handelaren van heinde en verre naar de jaarmarkt... Een Sir Baldwin mysterie - De dood van de erfgenaam (Paperback). In het voorjaar van 1321, als hij de voor...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Jecks
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Een Sir Baldwin mysterie - Het mooie lijk.pdf

OMSCHRIJVING

Engeland in de 14de eeuw. Tijdens het bezoek van bisschop in het stadje Crediton, in het Engelse graafschap Devonshire wordt er een jong meisje vermoord gevonden. De eerste moord... Terwijl de ene brute moord op de andere volgt, moeten Simon Puttock, baljuw van Lydford, en sir Baldwin Furnshill de moordenaar zien te vinden voordat hun eigen leven in gevaar komt.In zijn reeks misdaadromans rond sir Baldwin en Simon Puttock weet Michael Jecks een spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland. Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!Lees meer over sir Baldwin en Simon: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Wil je het boek lezen?Een Sir Baldwin mysterie - Het mooie lijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Jecks. Lezen Een Sir Baldwin mysterie - Het mooie lijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN