Dominicus landengids - Portugal

Dominicus landengids - Portugal - Hansmaarten Tromp | Tiliboo-afrobeat.com

...cus landengids - Portugal (Paperback). Door de langgerekte stranden van de Algarve en een heerlijk klimaat is Portugal de ideale bestemming voor ... Dominicus landengids - Kaapverdië, text… - voor €7,99 ... ... Dominicus landengids - Portugal. Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen... Portugal direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij reisgids-kopen.nl. De online reisgidsen specialist. We hebben geïdentificeerd 2 identieke of soortgelijke edtions van het boek Dominicus landengids - Portugal, text only e-book! Als u geïntere ... bol.com | Portugal (ebook), Hansmaarten Tromp ... ... . We hebben geïdentificeerd 2 identieke of soortgelijke edtions van het boek Dominicus landengids - Portugal, text only e-book! Als u geïnteresseerd bent in slechts één specifieke editie selecteert u degene ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hansmaarten Tromp
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Dominicus landengids - Portugal.pdf

OMSCHRIJVING

Door de langgerekte stranden van de Algarve en een heerlijk klimaat is Portugal de ideale bestemming voor zonaanbidders. De gunstige ligging aan zee bepaalt niet alleen het weer, maar beïnvloedde ook de geschiedenis. Ooit stak het land Spanje naar de kroon en bevoeren Portugese ontdekkingsreizigers trots de wereldzeeën. In de bruisende steden Lissabon en Porto zijn nog veel schitterende bouwwerken uit deze glorietijd te bewonderen. Ook het achterland van Portugal biedt ingrediënten voor een heerlijke vakantie. In het noordoosten van Minho ligt het befaamde Parque Nacional Peneda-Gerês, met zijn kleurige dorpen en steden met Moorse invloeden. De provincie Trás-os-Montes ('Over de bergen') heeft een geheel eigen charme door het woeste landschap.In het hele land proef je nog het Portugese volksleven. Uniek is de muziek van de fado, waarin de typisch Portugese en onvertaalbare saudade weerklinkt. Hansmaarten Tromp is reisjournalist. Portugal fascineert hem vanwege de rijke geschiedenis die nog overal gevoeld en beleefd kan worden.

Wil je het boek lezen?Dominicus landengids - Portugal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hansmaarten Tromp. Lezen Dominicus landengids - Portugal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN