De Bankenunie en het vertrouwen in een goede afwikkeling

De Bankenunie en het vertrouwen in een goede afwikkeling - G.W. Kastelein | Tiliboo-afrobeat.com

...De Bankenunie en het vertrouwen in een goede afwikkeling van ... De Bankenunie en het vertrouwen in een goede afwikkeling ... . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bestel De Bankenunie en het vertrouwen in een goede afwikkeling eenvoudig online bij Wolters Kluwer Voor 23:00 besteld, morgen op uw bureau Gratis verzending 'De Bankenunie en het vertrouwen in een goede afwikkeling' door Gerard Kastelein - Onze prijs: €54,00 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Het boek De bankenunie en vertrouwen in een goede afwikkeling, geschreven door G.W. Kastelein, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Grat ... De Bankenunie en het vertrouwen in een goede afwikkeling ... ... .W. Kastelein, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 De bankenunie en vertrouwen in een goede afwikkeling 2014 (Hardcover). Met een gemeenschappelijk bankentoezicht en een collectieve... Met een gemeenscha...

INFORMATIE

AUTEUR
G.W. Kastelein
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De Bankenunie en het vertrouwen in een goede afwikkeling.pdf

OMSCHRIJVING

Met een gemeenschappelijk bankentoezicht en een collectieve afwikkelingsmechanisme voor banken in de problemen, zou Europa kunnen zorgen voor uniform en hoogwaardig bankentoezicht - en mochten de zaken toch ontsporen, dan zou het collectieve afwikkelingsmechanisme niet alleen voor een gelijk speelveld zorgdragen, maar zouden ook de lasten over de grenzen verdeeld worden.In rap tempo heeft de Europese Commissie een uiterst complex geheel aan wet- en regelgeving en bijbehorende nieuwe institutionele structuren voorgesteld. En, tegen de verwachting van sommige cynici in, is in een bijna even rap tempo over deze voorstellen onderhandeld, met als uitkomst wat wij nu de 'bankenunie' noemen.Gerard Kastelein heeft zich als een van de eersten gebogen over het gehele complex aan regels en institutionele veranderingen die tot de bankenunie worden gerekend.

Wil je het boek lezen?De Bankenunie en het vertrouwen in een goede afwikkeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G.W. Kastelein. Lezen De Bankenunie en het vertrouwen in een goede afwikkeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN