Psychische vermoeidheid en werk

Psychische vermoeidheid en werk - none | Tiliboo-afrobeat.com

...ychische vermoeidheid ervaren door werk ... Waarom je steeds zo moe bent - 14 oorzaken van vermoeidheid ... ... (NEA) en Zelfstandigen Enquête Arbeid (ZEA) van het CBS en TNO. Ook zelfstandig ondernemers melden vaker psychisch vermoeidheid door het werk (burn-outklachten), al is de toename kleiner dan bij werknemers: 9 procent in 2017, tegen 8 procent in 2015. De ... Van de werknemers tussen de 15 en 75 jaar voelt 16 procent zich minstens een paar keer maand psychisch vermoeid door het werk. Dit meldt het Centraal Bureau voor de ... Oververmoeidheid - Aandoeningen | Gezondheidsplein.nl ... . Dit meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag. Mentale vermoeidheid door het werk Ook al is er sprake van een baan die weinig lichamelijke inspanning vergt zoals bijvoorbeeld een kantoorbaan waarbij je de hele dag stilzit, toch kan het zo zijn dat je er na een dag helemaal doorheen zit. Meer psychische vermoeidheid door ons werk. Het aantal werknemers dat zich een paar keer per maand vermoeid voelt door werk, neemt toe. In 2015 meldde nog 13...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Psychische vermoeidheid en werk.pdf

OMSCHRIJVING

In Psychische vermoeidheid en werk: Cijfers, trends en analyses wordt nader ingegaan op deze problematiek. Het zet de beschikbare gegevens rondom psychische vermoeidheid in de arbeidssituatie op een rij.

Wil je het boek lezen?Psychische vermoeidheid en werk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Psychische vermoeidheid en werk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN