Pensioenmemo 2020

Pensioenmemo 2020 - Wolters Kluwer Nederland B.V. | Tiliboo-afrobeat.com

...nmemo 2020 biedt u een totaalbeeld van de actuele stand van zaken rondom pensioen, lijfrente en levensverzekeringen ... Pensioenfondsen waarschuwen voor lagere pensioenen in 2020 ... ... . Het geeft u een handzaam overzicht van de wettelijke fiscale bepalingen op het gebied van pensioen, lijfrenten, kapitaalverzekeringen, de gouden handdruk en de levensloopregeling. Pensioen, lijfrente, levensverzekering Pensioenmemo 2020 biedt u een totaalbeeld van de actuele stand van zaken rondom pensioen, lijfrente en levensverzekeringen. Het geeft u een handzaam overzicht van de wettelijke fiscale bepalingen op het gebied van pensioen, lijfrenten, k ... Pensioenakkoord: een toekomstbestendig pensioenstelsel ... ... . Het geeft u een handzaam overzicht van de wettelijke fiscale bepalingen op het gebied van pensioen, lijfrenten, kapitaalverzekeringen, ... Pensioenmemo 2020 biedt u een totaalbeeld van de actuele stand van zaken rondom pensioen, lijfrente en levensverzekeringen. Het geeft u een handzaam overzic...

INFORMATIE

AUTEUR
Wolters Kluwer Nederland B.V.
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Pensioenmemo 2020.pdf

OMSCHRIJVING

Met deze uitgave hebt u de actuele regelgeving rondom pensioen, lijfrente en levensverzekeringen bij de hand. Het bevat een praktijkgericht overzicht van de civiel-, fiscaal- en publiekrechtelijke steunpilaren van de hedendaagse oudedagsvoorzieningen. De Nederlander wordt gemiddeld steeds ouder. De wet- en regelgeving rondom oudedags- en nabestaandenvoorzieningen deinen mee met deze sociaalmaatschappelijke ontwikkelingen. Als professional op fiscaal of juridisch gebied is het voor u essentieel om deze wetswijzigingen in het oog te houden. Pensioenmemo 2020 biedt u een totaalbeeld van de actuele stand van zaken rondom pensioen, lijfrente en levensverzekeringen. Het geeft u een handzaam overzicht van de wettelijke fiscale bepalingen op het gebied van pensioen, lijfrenten, kapitaalverzekeringen, de gouden handdruk en de levensloopregeling. De uitgave behandelt een breed scala aan civiel-, fiscaal- en publiekrechtelijke aspecten in het kader van pensioenen. Het schetst daarnaast de juridische grenzen zoals aangegeven in diverse regelgeving, waaronder de Pensioenwet, de Wet verplichte deelneming in een bedrijfstakpensioenfonds 2000 en de Wet verplichte beroepspensioenregeling. Alle regelingen worden vanuit drie invalshoeken bekeken: die van de zelfstandige ondernemer, de werknemer en privévoorzieningen. De inhoud en structuur is toegespitst op de informatiebehoefte uit de praktijk. De uitgave is populair en veelgebruikt door pensioenspecialisten, pensioenadviseurs, advocaten, rechters, notarissen, bedrijfsjuristen, fiscalisten, juristen en beleidsmakers werkzaam bij pensioenfondsen en verzekeraars.

Wil je het boek lezen?Pensioenmemo 2020 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wolters Kluwer Nederland B.V.. Lezen Pensioenmemo 2020 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN