Het Ogenspel

Het Ogenspel - Elias Canetti | Tiliboo-afrobeat.com

...ogenspel kijkt de in 1905 geboren Canetti terug op zijn levensweg ... Elias Canetti - Party tijdens de blitz: de Engelse jaren ... ... . Na een idyllische jeugd - slechts overschaduwd door de vroege dood van zijn vader en de strubbelingen met zijn moeder-, na een met een promotie afgeronde studie scheikunde, na een vluchtige kennismaking met de kunstenaarswereld van Berlijn ontmoeten we Canetti opnieuw in Wenen. Privé-domein nr. 121. In Het ogenspel kijkt de in 1905 geboren Canetti terug op zijn levensweg. Na een idyllische jeugd - slechts overschaduwd door de vroege d ... bol.com | Het Ogenspel, Elias Canetti | 9789029508834 | Boeken ... . Na een idyllische jeugd - slechts overschaduwd door de vroege dood van zijn vader en de strubbelingen met zijn moeder-, na een met een promotie afgeronde studie scheikunde, na een vluchtige kennismaking met de kunstenaarswereld van Berlijn ontmoeten we Canetti opnieuw in Wenen. Het ogenspel. Het is 's morgens de tijd van de Steenlopertjes. Het zijn er dertien, maar zij zien dat niet als een ongeluksgetal. van Lennep; 18 december...

INFORMATIE

AUTEUR
Elias Canetti
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Het Ogenspel.pdf

OMSCHRIJVING

In Het ogenspel kijkt de in 1905 geboren Canetti terug op zijn levensweg. Na een idyllische jeugd - slechts overschaduwd door de vroege dood van zijn vader en de strubbelingen met zijn moeder-, na een met een promotie afgeronde studie scheikunde, na een vluchtige kennismaking met de kunstenaarswereld van Berlijn ontmoeten we Canetti opnieuw in Wenen. Hij is midden twintig en al vastbesloten zijn leven te wijden aan de schone letteren. Hij bezit - al is er nog niets van hem gepubliceerd - reeds een zekere literaire reputatie omdat hij zijn roman Het Martyrium in manuscriptvorm onder intimi heeft laten circuleren.

Wil je het boek lezen?Het Ogenspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elias Canetti. Lezen Het Ogenspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN