Graancirkel mandala's

Graancirkel mandala's - K. Holitzka | Tiliboo-afrobeat.com

...edenis. Een van de oudste beschrijvingen van een mogelijke graancirkel komt van een Engels vlugschrift van 22 augustus 1678 met daarop een verhaal over een boer wiens akker door de duivel was gemaaid, op een manier waarop geen mens het had kunnen doen ... Klaus Holitzka: Graancirkel mandala's ... . Op een begeleidende afbeelding is een ovaal in het graan te zien waarin een zwart duiveltje met een zicht, een soort korte zeis, aan de ... 21-jun-2019 - Bekijk het bord "Graancirkels, Mandala's en meer" van jeteje op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Graancirkels, Mandala's, Cirkels. De mandala's in dit boek zijn exact nagetekend van bestaande graancirkels die de laatste jaren met name in Engeland zijn verschenen. Graancirkels zijn fraaie geometrische patronen die onverw ... Graancirkels, Mandala's en meer - Pinterest ... . Bekijk meer ideeën over Graancirkels, Mandala's, Cirkels. De mandala's in dit boek zijn exact nagetekend van bestaande graancirkels die de laatste jaren met name in Engeland zijn verschenen. Graancirkels zijn fraaie geometrische patronen die onverwachts in een graanveld verschijnen en soms wel 100 m. in doors...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Holitzka
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Graancirkel mandala's.pdf

OMSCHRIJVING

Boodschappen uit een andere dimensie?De mandala's in dit boek zijn exact nagetekend van bestaande graancirkels die de laatste jaren met name in Engeland zijn verschenen.Graancirkels zijn fraaie geometrische patronen die onverwachts in een graanveld verschijnen en soms wel 100 m. in doorsnee meten. Ze verschijnen vaak 's nachts in een graanveld vlakbij heilige plaatsen en vertonen vaak een frappante gelijkenis met traditionele mandala's. Een kleurboek voor meditatie en ontspanning.

Wil je het boek lezen?Graancirkel mandala's in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Holitzka. Lezen Graancirkel mandala's Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN