Gezondheidsstrafrecht

Gezondheidsstrafrecht - W.L.J.M. Duijst | Tiliboo-afrobeat.com

...eidsstrafrecht omvat het deel van het materiële strafrecht dat zich afspeelt op het vlak van de gezondheidszorg, waarbij de gezondheidszorgsetting van doorslaggevend belang is voor de aard van een delict, het toepassen van strafvorderlijke bevoegdheden in een zorgsetting en de zorgaspecten van het sanctierecht ... Samenvatting: gezondheidsstrafrecht rl92 ... ... . 'Gezondheidsstrafrecht' omvat het deel van het materiële strafrecht dat zich afspeelt op het vlak van de gezondheidszorg, waarbij de gezondheidszorgsetting van doorslaggevend belang is voor de aard van een delict, het toepassen van strafvorderlijke bevoegdheden in een zorgsetting en de zorgaspecten van het sanctierecht. 3 1 Gezondheidsstrafrecht, definitie en afbakening 1.1 Definitie en afbakening Gezondheidsstrafrecht omvat het deel van het materiële strafrecht dat zich afspeelt op het vlak van de gezondheidszo ... Gezondheidsstrafrecht | W.L.J.M. Duijst | 9789013126013 ... ... . 3 1 Gezondheidsstrafrecht, definitie en afbakening 1.1 Definitie en afbakening Gezondheidsstrafrecht omvat het deel van het materiële strafrecht dat zich afspeelt op het vlak van de gezondheidszo...

INFORMATIE

AUTEUR
W.L.J.M. Duijst
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Gezondheidsstrafrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Gezondheidsstrafrecht omvat het deel van het materiële strafrecht dat zich afspeelt op het vlak van de gezondheidszorg, waarbij de gezondheidszorgsetting van doorslaggevend belang is voor de aard van een delict, het toepassen van strafvorderlijke bevoegdheden in een zorgsetting en de zorgaspecten van het sanctierecht. Met deze ruime definitie wordt het juridische grensvlak tussen recht en zorg beschreven.Op dit vakgebied zijn voortdurend ontwikkelingen gaande en om die reden was een herziening van de eerste druk (verschenen als studiepocket) noodzakelijk. Ook deze tweede druk is weer geschreven met een praktische insteek voor al diegenen die als jurist of medicus worden geconfronteerd met dit grensvlak van het recht.

Wil je het boek lezen?Gezondheidsstrafrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.L.J.M. Duijst. Lezen Gezondheidsstrafrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN