Fondsenboek 2019

Fondsenboek 2019 - none | Tiliboo-afrobeat.com

...nboek 2019 (Paperback). De nieuwe edities van FondsenBoek 2019 en FondsenDigitaal 2019 zijn grondig herzien en bevatten aanzienlijk meer gegevens ... Fondswervingonline.nl | Subsidies, kapitaal, financiering ... ... ... FondsenBoek 2019 en FondsenDigitaal 2019 Steeds meer maatschappelijke ondernemers en organisaties, maar ook particulieren zijn op zoek naar private bijdragen voor de realisering van hun idealen. Voor deze fondsenzoekers is het FondsenBoek al jaren dé complete en betrouwbare gids en vraagbaak. De nieuwe edities van FondsenBoek 2020 en FondsenDigitaal 2020 zijn grondig herzien en alle informatie is up-to-date. U bent verzekerd van comp ... Studystore | FondsenBoek 2020, Walburg Pers | 9789462494534 ... . De nieuwe edities van FondsenBoek 2020 en FondsenDigitaal 2020 zijn grondig herzien en alle informatie is up-to-date. U bent verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie. Het bevat een overzicht van 1.444 fondsen. De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Fondsenboek 2019.pdf

OMSCHRIJVING

De nieuwe edities van FondsenBoek 2019 en FondsenDigitaal 2019 zijn grondig herzien en bevatten aanzienlijk meer gegevens dan voorheen. U bent verzekerd van complete, betrouwbare en actuele informatie. Het bevat een overzicht van meer dan 1.400 fondsen.De door de overheid beoogde transparantie in de filantropische sector, verplicht Nederlandse vermogensfondsen meer gegevens, waaronder beleidsplannen en financiële informatie, openbaar te maken. De nieuwe edities van FondsenBoek en FondsenDigitaal spelen in op deze ontwikkeling. Gegevens die voor u het verschil kunnen maken om uw fondsenwerving tot een succes te maken.Eerder genoemde transparantiedoelstelling beoogt fondsen te stimuleren hun gegevens adequater in te vullen. Omdat de gegevens door de fondsen zelf worden bijgehouden, is de gebruiker verzekerd van betrouwbare en zo actueel mogelijke informatie. Voor wie liever over de digitale editie beschikt is er de FondsenDigitaal. FondsenDigitaal is te bestellen via de Uitgever op https://www.walburgpers.nl/winkel/bedrijfsinformatie/fondsendigitaal/Net als het FondsenBoek biedt deze een geheel geactualiseerd overzicht van meer dan 1.400 vermogensfondsen. Zoeken is eenvoudig met de verschillende zoeksleutels: op trefwoord, plaats of rubriek. Trefwoordenlijsten met suggesties voor enkel- of meervoudige zoekopdrachten helpen u op weg. Door de nieuwe snelle zoekmachine vindt u snel de informatie die u zoekt. Per fonds zijn alle relevante gegevens overzichtelijk gerangschikt: adres, contactpersoon, doelstelling, budget, beperkingen, procedures etc. U kunt de gegevens per fonds bekijken, printen en mailen.FondsenDigitaal 2019 heeft een handige schermindeling en u kunt het programma op uw computer installeren. Zowel voor Mac- als voor Windows-gebruikers. FondsenDigitaal 2019 is als USB-stick beschikbaar. Beschikt uw tablet niet over een USB-uitgang? Dan is er een download beschikbaar. Klanten die FondsenDigitaal 2019 hebben aangeschaft en zich bij de uitgeverij hebben geregistreerd, krijgen per mail hun inloggegevens toegezonden waarmee zij de bestanden kunnen downloaden.

Wil je het boek lezen?Fondsenboek 2019 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Fondsenboek 2019 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN