Fietsen rond Het Kanaal deel 2

Fietsen rond Het Kanaal deel 2 - Kees Swart | Tiliboo-afrobeat.com

...e info Fietsen rond Het Kanaal, deel 2. Fietsen rond Het Kanaal Deel 2 door West-Frankrijk, van Roscoff naar De Panne in België Auteur: Kees Swart ... Fietsen rond het kanaal - Zuid-Engeland en West-Frankrijk ... ... . Fietsen rond Het Kanaal is een tweedelige gids, bedoeld voor iedereen die een stuk langs of rond Het Kanaal wil fietsen. De route verbindt alle veerhavens aan de Engelse en Franse Kanaalkust. Fietsen rond het Kanaal. Deel 1 volgt de Engelse Kanaalkust. Alle veerhavens aan deze kust zijn in de route opgenomen, zodat op verschillende plekken overgestoken kan worden om terug te fietsen langs de Fra ... bol.com | Fietsen rond Het Kanaal, Kees Swart ... ... . Alle veerhavens aan deze kust zijn in de route opgenomen, zodat op verschillende plekken overgestoken kan worden om terug te fietsen langs de Franse Kanaalkust. De hoofdroute van Dover naar Plymouth is ruim 700 km lang. Zo'n 200 km is helemaal autovrij. Fietsen rond Het Kanaal Deel 2 door West-Frankrijk, van Roscoff in Bretagne naar De Panne in België - Kees Swart Fietsen rond Het Kanaal is een tweedelige gids, bedoeld voor iedereen die een stuk langs of rond Het Kanaal wil fietsen. De route verbindt alle veerhavens aan de Engelse ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kees Swart
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Fietsen rond Het Kanaal deel 2.pdf

OMSCHRIJVING

Fietsen rond Het Kanaal deel 2van Roscoff naar de Panne in BelgiëFietsen rond Het Kanaal is een tweedelige gids, bedoeld voor iedereen die een stuk langs of rond Het Kanaal wil fietsen. De route verbindt alle veerhavens aan de Engelse en Franse Kanaalkust. Zo kan een groot of klein rondje rond Het Kanaal gereden worden door voor een verderweg of dichterbij gelegen overtocht tussen Engeland en Frankrijk te kiezen. Uiteraard kan ook alleen een stuk van de Engelse of Franse kust gefietst worden. Deel 2, dat in 2016 verschijnt, beschrijft het Franse deel van de route: 1500 km vanaf Roscoff in Bretagne tot aan de Belgische grens bij De Panne. Zowel in Engeland als Frankrijk worden soms bewegwijzerde routes gevolgd, zoals route 2 van het Britse National Cycle Network en de Frans-Engelse Tour de Manche, maar net zo vaak wordt gekozen voor alternatieve routes wanneer bewegwijzerde routes minder geslaagd zijn of geheel ontbreken; natuurlijk steeds langs rustige binnenwegen of fietspaden.Krijtrotsen, stranden, getijden, indrukwekkende kastelen, pittoreske plaatsen met een vaak bizarre geschiedenis: zo uniek als de Kanaalkust is, zo bijzonder is deze route.

Wil je het boek lezen?Fietsen rond Het Kanaal deel 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kees Swart. Lezen Fietsen rond Het Kanaal deel 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN