De ware weg naar de wielerdroom

De ware weg naar de wielerdroom - Tim Wellens | Tiliboo-afrobeat.com

... weg naar de wielerdroom handleiding voor wie renner wilt worden met concrete tips ... De weg naar de wielerdroom - Tim Wellens, Wim Van Hoolst ... ... . Auteur: Tim Wellens. Taal: Nederlands 5.0 van de 5. 3 reviews Delen. Auteur: Tim Wellens Paul Van Den Bosch. Uitgever: ... 'De ware weg naar de wielerdroom, handleiding voor wie renner wilt worden met concrete tips' door Tim Wellens, Paul van den Bosch, Wim Van Hoolst - Onze prijs: €23,50 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Deze en vele andere lessen worden gebundeld in De weg naar de wielerdroom. werk. ... De ware weg naar de wielerdroom by Tim Wellens ... . Deze en vele andere lessen worden gebundeld in De weg naar de wielerdroom. werk. De ware weg naar de wielerdroom. handleiding voor wie renner wilt worden met concrete tips. Auteur(s) Paul van den Bosch, Wim Van Hoolst, Tim Wellens Redacteur(s) Sé...

INFORMATIE

AUTEUR
Tim Wellens
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De ware weg naar de wielerdroom.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe kan een jonge wielrenner zijn droom realiseren? Samen met coaches Paul Van Den Bosch en Wim VanHoolst neemt Tim Wellens beginnende renners onder de arm en toont hende weg naar een carrière bij de profs.Ze geven tips voor de ideale training, voeding en tests en dat voor de ver-schillende categorieën, van aspiranttot belofte.Hoe ziet de perfecte trainingsweekeruit en wat doe je in de winter? Hoe gebruik je een hartslagmeter? Wat is een vermogensmeter en heb je dieeigenlijk wel nodig als beginnendewielrenner? Wat eet je het best wel en niet voor, tijdens en na de training? Deze en vele andere lessen worden gebundeld in De weg naar de wielerdroom.

Wil je het boek lezen?De ware weg naar de wielerdroom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tim Wellens. Lezen De ware weg naar de wielerdroom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN