De grote schoonmaakbijbel

De grote schoonmaakbijbel - Het Poetsbureau | Tiliboo-afrobeat.com

...te Schoonmaakbijbel. Het Poetsbureau geeft je een antwoord op al deze vragen en bundelde al hun kennis in een schoonmaakbijbel ... De grote schoonmaakbijbel | Boeken.com ... . Zo heb jij alles bij de hand om je huis in geen tijd om te toveren tot een schoon, gezellig huis! De grote schoonmaakbijbel (Hardcover). Dé schoonmaakbijbel die iedereen in huis moet hebben - gebaseerd op jarenlange professionele ervaring ... Het Poetsbureau geeft je een antwoord op al deze vragen en bundelde al hun kennis in een schoonmaakbijbel. Zo heb jij alles bij de hand om je huis in geen tijd om te toveren tot een schoon, gezellig huis! De grote schoonmaakbijbel. ... De grote schoonmaakbijbel voor studenten en volwassenen ... . Zo heb jij alles bij de hand om je huis in geen tijd om te toveren tot een schoon, gezellig huis! De grote schoonmaakbijbel. alles wat je wilt weten over poetsen, wassen en strijken. Het Poetsbureau. Hilde Smeesters. Dé schoonmaakbijbel die iedereen in huis moet hebben - gebaseerd op jarenlange professionele ervaring; Als je m...

INFORMATIE

AUTEUR
Het Poetsbureau
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De grote schoonmaakbijbel.pdf

OMSCHRIJVING

Dé schoonmaakbijbel die iedereen in huis moet hebben - gebaseerd op jarenlange professionele ervaring;;; > 4 tips voor een grondige lenteschoonmaak Als je mensen vraagt naar de dingen die hen echt blij maken, staat 'een bed met schone lakens' vaak op de eerste plaats. Een proper huis maakt ons gelukkig. Zowel fysiek als mentaal is het aangenamer om in een opgeruimd, goed verlucht en schoon huis te wonen. Maar hoe pak je dat nu precies aan? Hoe vaak moet je je keukenwerkblad schoonmaken? En hoe kuis je je badkamer? Welk kledingstuk was je op welk programma en wat steek je wel en niet in de droger? Hoe verwijder je rode wijnvlekken? En hardnekkige vetvlekken? Wat kun je allemaal doen met citroen, azijn en soda? En wat betekenen al die symbolen eigenlijk? Het Poetsbureau geeft je een antwoord op al deze vragen en bundelde al hun kennis in een schoonmaakbijbel. Zo heb jij alles bij de hand om je huis in geen tijd om te toveren tot een schoon, gezellig huis! - Met stap-voor-stap foto's en een duidelijke uitleg. - Handige tips & tricks van schoonmaakexperte Liesbeth. - Met leuke en informatieve filmpjes via de LAYAR app (Android en iOS)

Wil je het boek lezen?De grote schoonmaakbijbel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Het Poetsbureau. Lezen De grote schoonmaakbijbel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN