Moedervlekken

Moedervlekken - Arnon Grunberg | Tiliboo-afrobeat.com

...lekken zijn opeenhopingen van pigmentvormende cellen in de huid ... Moedervlekken laseren - Kliniek Veldhoven ... . Het is een normaal en goedaardige verschijnsel. De medische term voor een moedervlek is een "naevus naevocellularis". Het is normaal om moedervlekken te hebben. Iedereen heeft ze. Een normale moedervlek hoeft niet behandeld te worden. Een moedervlek moet onderzocht worden bij; een onregelmatige vorm een onscherpe begrenzing; een niet-egale kleur, zeker als er ook wit, blauw, zwart of rood bij zit; een afmeting van 6 millimeter of groter Moedervlekken die geleidelijk of plotseling gaan veranderen zijn verdacht en moeten gecontroleerd worden. Dit geldt ook voor moedervlekken die nieuw ontstaan en er hee ... Moedervlek - Wikipedia ... . Dit geldt ook voor moedervlekken die nieuw ontstaan en er heel anders uitzien dan de andere moedervlekken op uw huid. De veranderingen waar u op moet letten zijn: Moedervlekken die wat dieper in de huid zitten worden er uitgesneden in de vorm van een ovaal (excisie) en daarna ...

INFORMATIE

AUTEUR
Arnon Grunberg
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
Moedervlekken.pdf

OMSCHRIJVING

Otto Kadoke werkt als psychiater in een crisiscentrum: hij dient mensen met een doodswens voor het leven te behouden. Wanneer hij op een dag bij zijn oude en hulpbehoevende moeder op bezoek gaat, wordt hij overmand door gevoelens van liefde voor haar Nepalese verzorgster en verliest hij het protocol uit het oog. Na opnieuw een grensoverschrijdende ontmoeting, ditmaal met een suïcidale jonge vrouw, loopt het professionele en privéleven van Kadoke definitief in het honderd: zijn moeders huis wordt een ambulant crisiscentrum.Moedervlekken is een genadeloze roman over de liefde van een zoon voor zijn moeder en vader, en andersom. Een boek over twee mensen die niet kunnen leven - en niet dood kunnen gaan - zonder elkaar.

Wil je het boek lezen?Moedervlekken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arnon Grunberg. Lezen Moedervlekken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN