Fotografische atlas van de praktische anatomie / 1

Fotografische atlas van de praktische anatomie / 1 - Walter Thiel | Tiliboo-afrobeat.com

...afische atlas van de praktische anatomie / 1 (Hardcover) ... Studystore | Sesam atlas van de anatomie 1, Platzer, W ... ... . De schitterende foto's van Walter Thiel zijn uniek. Ze zijn een product van de evolutie... Fotografische atlas van de praktische anatomie / 3 (Hardcover). De schitterende foto's van Walter Thiel zijn uniek. Ze zijn een product van de evolutie... Vergelijken - Fotografische atlas van de praktische anatomie / 2 (Walter Thiel) ISBN: 9789031375707 - De schitterende foto's van Walter Thiel zijn uniek. Ze zijn een product van de evolutie binnen de macrosco ... Fotografische atlas van de praktische anatomie ... . Ze zijn een product van de evolutie binnen de macroscopische anatomie. Door de toepassing van… Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Thiel, Walter - Fotografische atlas van de praktische anatomie Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en partic...

INFORMATIE

AUTEUR
Walter Thiel
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Fotografische atlas van de praktische anatomie / 1.pdf

OMSCHRIJVING

De schitterende foto's van Walter Thiel zijn uniek. Ze zijn een product van de evolutie binnen de macroscopische anatomie.Door de toepassing van nieuwe instandhoudingsmethoden behoud het weefsel zijn natuurlijke kleur en -textuur. De preparaten laten hierdoor de echte vorm van organen zien en de werkelijke ruimtelijke verhoudingen hierbinnen. De uitstekende foto's van de minutieuze preparaten zijn ware kunststukjes van grote zeggingskracht.Bij de samenstelling van deze topografische anatomie zijn, naast de chirurgische toegangswegen ook het functioneren van de gewrichten in detail gedocumenteerd. De atlas is dus voor eenieder wiens werk een ruimtelijke voorstelling van de menselijke anatomie vereist.

Wil je het boek lezen?Fotografische atlas van de praktische anatomie / 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Walter Thiel. Lezen Fotografische atlas van de praktische anatomie / 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN