Democratisch manifest

Democratisch manifest - A.Q.C. Tak | Tiliboo-afrobeat.com

...atisch manifest gaat op zoek naar deze antwoorden ... Democratisch manifest - boekhandeldouwes.nl ... . Nieuwe democratievorm Twan Tak, emeritus hoogleraar Staatsrecht in Maastricht, biedt vanuit een zuiver begrip van democratie een aanzet voor een optimale nieuwe democratievorm. Democratisch manifest (Paperback). De samenleving wordt steeds mondialer. Het zicht op een #multiculi#- samenleving is vervangen door een... Bestel Democratisch manifest van A.Q.C. Tak. Gratis verzending vanaf €19,95 14 da ... Democratisch manifest door A.Q.C. Tak (Boek ... ... .Q.C. Tak. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het Democratisch Manifest is niet in de eerste plaats een manifest waarin de democratische beginselen worden uiteengezet. Het is vooral een scheldschrift tegen de Oranjes, van de Vader des Vaderlands, Willem de Zwijger tot aan Stadhouder Willem V. Geen van hen heeft gedeugd zoals Joan De...

INFORMATIE

AUTEUR
A.Q.C. Tak
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Democratisch manifest.pdf

OMSCHRIJVING

De samenleving wordt steeds mondialer. Het zicht op een #multiculi#- samenleving is vervangen door een integratiebeeld met afbraak van traditionele naties en staten. Niet alleen voor voetballers maar zelfs voor ministers en volksvertegenwoordigers blijken dubbele nationaliteiten open te staan. Wereldbeelden botsen op hun rationele, morele en wereldbeschouwelijke grondvesten. Bestaanszekerheden wankelen of storten in. Herbezinning op een geïntegreerde democratie is daarom dringend noodzakelijk. Eerst en vooral is daartoe overeenstemming vereist over wat democratie eigenlijk is, welke waarde(n) zij moet dienen, en wat haar verband is met politiek en recht. Dit boek beoogt een eerste invulling van deze lege plank in de wereldliteratuur. De schrijver, emeritus hoogleraar Staatsrecht te Maastricht, biedt vanuit een zuiver begrip van democratie een aanzet voor een optimale nieuwe democratievorm. Het boek berust op een alomvattende studie die binnenkort als een compleet handboek over Democratie eveneens bij deze uitgever zal verschijnen.

Wil je het boek lezen?Democratisch manifest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.Q.C. Tak. Lezen Democratisch manifest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN