De schepping

De schepping - Johan van de Velde | Tiliboo-afrobeat.com

...pping in 't geding, Willem Ouweneel, 1981, 156 blz ... De Schepping - Jan Kooistra ... ., uitgeverij Buijten & Schipperheijn - Amsterdam, ISBN 9060644085; En de bijbel heeft toch gelijk: onderzoekers bewijzen de waarheid van het Oude Testament, vertaling van Und die Bibel hat doch recht, Werner Keller, 1991, 320 blz., uitgeverij Elmar - Rijswijk, ISBN 9061208440 De Bijbel zegt dat God „de hemel en de aarde" schiep. Maar dit zegt niets over de hoeveelheid tijd die nodig was voor de schepping van het universum of over de methoden die God ervoor gebruikt heeft. Hoe zit het met het creationistische idee dat Go ... Schepping | Wat de Bijbel zegt - JW.ORG ... . Hoe zit het met het creationistische idee dat God het universum in zes letterlijke dagen van 24 uur heeft gemaakt? De Bijbel zegt dat God zelf de Bron is van de „overvloed van dynamische energie" waaruit het universum is voortgekomen (Jesaja 40:26). God belooft zijn macht te gebruiken om zijn schepping in stand te houden. De Bijbel zegt namelijk over de zon...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan van de Velde
DIMENSIE
7,1 MB
BESTANDSNAAM
De schepping.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek wordt het echte leven van Jezus verteld. Wat gebeurde er in de jaren waarover niet in de Bijbel geschreven wordt?Lees over zijn zoektocht tijdens de Romeinse tijd en de geboorte van het Christendom.Inge mag eindexamen doen en krijgt toegang tot de bibliotheek met aangespoelde boeken. Terwijl zij druk bezig is met haar eindexamenopdracht leest zij over een bijzondere man.Deze man leeft in een andere wereld, tijdens de Romeinse tijd. Als Joodse man realiseert hij zich dat het meergodendom ten einde loopt en de wereld een nieuwe God wil omarmen. Samen met een kleine groep vrienden maakt hij een lange reis. Hij is van plan een nieuwe godsdienst op te richten en bereidt zich nauwgezet voor.Eenmaal terug in Judea doet hij er alles aan om beroemd te worden in zijn geboorteland. Niet alleen lukt hem dit; hij krijgt het ook voor elkaar dat een van de grootste godsdiensten naar hem wordt vernoemd: het Christendom.Terwijl Inge vol verwondering leest over deze bijzondere man lukt het haar om een onmogelijke opdracht tot een goed einde te brengen.In een cabine krijgt ze het voor elkaar om enkele kleine bollen rond te laten draaien om een grote bol. Ze slaagt dan ook met glans en besteedt de rest van haar leven aan het bestuderen van haar kunstwerk.Er blijkt leven op een van deze bollen te ontstaan en vlak voor haar overlijden gebeurt er iets huiveringwekkends.

Wil je het boek lezen?De schepping in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan van de Velde. Lezen De schepping Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN