De heks van Wefford

De heks van Wefford - Michael Jecks | Tiliboo-afrobeat.com

...s Van Wefford (Onbekende bindwijze). Vroedvrouw en kruidenvrouw Agatha Kyteler wordt zowel door horigen als landeignaren te hulp geroepen ... Michael Jecks - De heks van Wefford - Marco's Domein ... . Dat... De heks van Wefford. Agatha Kyteler, een vroedvrouw en kruidenvrouw, wordt vaak door zowel horigen als landeigenaren te hulp geroepen. Dat neemt niet... 'De heks van Wefford' door Michael Jecks - Onze prijs: €23,99 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. De heks van Wefford - Michael Jecks - Paperback. 5 5 x gezien 0 0 x bewaard sinds 01 jul. '19, 08:25. Bewaar ... De heks van Wefford. V ... De heks van Wefford - Michael Jecks - 9789038923734 | Bruna.nl ... . De heks van Wefford - Michael Jecks - Paperback. 5 5 x gezien 0 0 x bewaard sinds 01 jul. '19, 08:25. Bewaar ... De heks van Wefford. Vroedvrouw en kruidenvrouw Agatha Kyteler wordt zowel...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Jecks
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
De heks van Wefford.pdf

OMSCHRIJVING

Agatha Kyteler, een vroedvrouw en kruidenvrouw, wordt vaak door zowel horigen als landeigenaren te hulp geroepen. Dat neemt niet weg dat heel wat inwoners van Wefford haar van hekserij verdenken. Als op een winterochtend haar verminkte lijk wordt gevonden lijkt een jonge schaapherder de schuldige. Tot er een tweede dode valt. Als sir Baldwin en Simon Puttock de moorden onderzoeken, worden ze geconfronteerd met een sfeer van verdachtmakingen, afgunst en ontrouw die het stadje beheerst.In zijn reeks misdaadromans rond sir Baldwin en Simon Puttock weet Michael Jeckseen spannend plot te combineren met een levendige beschrijving van het laat-middeleeuwse Engeland. Spanning voor thriller- en fantasy liefhebbers!Verschenen in deze reeks: De laatste tempelridder, De heks van Wefford, De gehangene van Dartmoor, Het mooie lijk, Het lijk zonder hoofd, Het zevende gebod, Moord in het klooster en De dood van de erfgenaam.

Wil je het boek lezen?De heks van Wefford in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Jecks. Lezen De heks van Wefford Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN