De bloementuin

De bloementuin - Cristina Caboni | Tiliboo-afrobeat.com

...de intiemere momenten zoals rouwgelegenheden , huwelijken en geboortes kan u ook bij ons terecht ... De Bloementuin Neerpelt Openingsuren - Heerstraat 89 ... . Alles wordt met u besproken zodat dit volledig naar u wens kan worden samengesteld. U ziet het in de winkel vind u voor elk wat wils. De Bloementuin. Hoofdvestiging. Hoofdstraat 73 7941 AD Meppel. 0522-259792 [email protected] Binnenkijken ... Bloemen bestellen & bloemen bezorgen, welkom bij Fleurop Interflora Bestel bloemen vóór 12.00 uur, dan bezorgt 1 van de 1200 Fleurop kwaliteitsbloemisten vandaag nog. Bloemen met een boo ... De Bloementuin 18, Apeldoorn - bekijk alle huizen te koop ... ... .00 uur, dan bezorgt 1 van de 1200 Fleurop kwaliteitsbloemisten vandaag nog. Bloemen met een boodschap laat je overal in Nederland persoonlijk overhandigen via Fleurop! Op elk Fleurop boeket heb je 7 dagen vaasgarantie. De auteur van De bloementuin, Cristina Caboni is schrijfster, imker en rozenkweker. Dat de schrijfster een liefde ...

INFORMATIE

AUTEUR
Cristina Caboni
DIMENSIE
8,9 MB
BESTANDSNAAM
De bloementuin.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer Iris Donati opeens oog in oog staat met haar evenbeeld, is ze met stomheid geslagen. De vrouw blijkt haar tweelingzus Viola te zijn. Twintig jaar lang leefden ze gescheiden, zonder van elkaars bestaan af te weten. De zoektocht naar hun wortels leidt de twee naar hun geboorteplek: een oude villa in Toscane, omringd door een prachtige, mysterieuze tuin vol exotische bloemen. De Donati's wonen er al generaties lang en hun grootmoeder Giulia ontvangt hen met open armen. Voor het eerst in hun leven voelen de zussen zich thuis. Maar niet alles is wat het lijkt. De villa blijkt een plek vol geheimen te zijn en Giulia heeft een raadselachtige taak voor de zusjes. Welke mysteries omsluieren het verleden van Iris en Viola? Zullen ze in het hart van de tuin antwoorden vinden?

Wil je het boek lezen?De bloementuin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cristina Caboni. Lezen De bloementuin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN