Bijzonder strafrecht

Bijzonder strafrecht - F.G.H. Kristen | Tiliboo-afrobeat.com

...aad 16 juni 2020, ECLI:NL:HR:2020:1023. In de onderhavige zaak duidt de door het hof gebezigde formulering erop dat met de vermelding van het niet tenlastegelegde feit bij de strafoplegging in het bijzonder gewicht is toegekend aan de omstandigheid dat de verdachte niettegenstaande een eerdere veroordeling zich opnieuw schuldig heeft gemaakt aan een soortgelijk strafbaar feit ... bol.com | Bijzonder strafrecht | 9789059316676 | F.G.H ... ... . Bijzonder strafrecht 1e druk is een boek van Francois Kirsten uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059316676 Dit boek handelt over het bijzonder strafrecht. Het heeft een tweeledige doelstelling. Enerzijds beoogt het te voorzien in een volledige, diepgravende behandeling van thema's die te rekenen zijn tot het bijzonder strafrecht. BijzonderStrafrech.nl Academie is een geaccrediteerde cursusinstelling, die kwalitatief hoogstaande cursussen ... SED Advocaten | Commuun en bijzonder strafrecht ... . ISBN 9789059316676 Dit boek handelt over het bijzonder strafrecht. Het heeft een tweeledige doelstelling. Enerzijds beoogt het te voorzien in een volledige, diepgravende behandeling van thema's die te rekenen zijn tot het bijzonder strafrecht. BijzonderStrafrech.nl Academie is een geaccrediteerde cursusinstelling, die kwalitatief hoogstaande cursussen...

INFORMATIE

AUTEUR
F.G.H. Kristen
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Bijzonder strafrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Bijzonder strafrecht 1e druk is een boek van Francois Kirsten uitgegeven bij Boom Lemma Uitgevers. ISBN 9789059316676 Dit boek handelt over het bijzonder strafrecht. Het heeft een tweeledige doelstelling. Enerzijds beoogt het te voorzien in een volledige, diepgravende behandeling van thema's die te rekenen zijn tot het bijzonder strafrecht. Daarmee moet het handboek de rechtswetenschap en de rechtspraktijk tot dienst kunnen zijn. Anderzijds moet het boek ook bruikbaar zijn voor het onderwijs op het vlak van het bijzonder strafrecht.Het handboek bestaat uit drie delen waarin de volgende onderwerpen aan bod komen. In het eerste deel staan begrippen uit het bijzonder strafrecht en de historische ontwikkeling van het bijzonder strafrecht centraal. Het tweede deel is gewijd aan de strafrechtelijke handhaving van het sociaal-economisch recht en het fiscaal recht, waarbij aandacht wordt besteed aan enkele commune delicten, de deelcodificaties van de Wet op de economische delicten en de Algemene wet inzake rijksbelastingen, en enkele delicten en wetten uit het economisch, fiscaal en financieel strafrecht. Het derde en laatste deel behandelt algemene leerstukken van bijzonder strafrecht, namelijk het legaliteitsbeginsel, de wederrechtelijkheid, subjectieve bestanddelen, sancties, toezicht, controle, opsporing, vervolging en berechting.

Wil je het boek lezen?Bijzonder strafrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.G.H. Kristen. Lezen Bijzonder strafrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN